Taxiuri colantate cu ROMÂNIA, la Campionatul European de Fotbal din Germania VIDEO

Dobrogea Explore
Dobrogea Explore
3 Min Read
Taxiuri colantate cu ROMÂNIA, la Campionatul European de Fotbal din Germania

Taxiuri colantate cu ROMÂNIA, la Campionatul European de Fotbal din Germania, este soluția găsită de ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Ștefan-Radu Oprea, pentru a atrage turiști străini.

Campania de promovare va include colantarea a peste 600 de taxiuri în orașele germane unde se vor desfășura meciurile din cadrul Campionatului European de Fotbal. „Aceasta va aduce o mare vizibilitate României,” a spus Oprea. Ministrul a subliniat că aceste imagini vor atrage turiști străini, care vor descoperi frumusețile României. „Vrem să spunem o poveste frumoasă despre România,” a adăugat el. Inițiativa este realizată în colaborare cu asociațiile patronale din turism. „Împreună vom reuși să promovăm eficient România. Ne dorim să avem servicii excelente pentru toți turiștii”, a concluzionat Oprea.

Declarațiile ministrului au fost oferite la Târgul pentru IMM-urile din domeniul HORECA, ce a avut loc la Constanța, la sfârșitul lunii mai.

Taxiuri colantate cu ROMÂNIA, la Campionatul European de Fotbal din Germania

„Ceea ce mă interesează ca ministru al Turismului este să avem tot acest pachet de servicii bune pentru turiștii români și pentru turiștii străini, pentru că trebuie să putem spune o poveste. O poveste care să atragă turiști și care să fie spusă, la rândul lor, de către turiștii care vin în România, astfel încât să avem mai mulți turiști anul viitor.

Toate aceasta se întâmplă în acest moment. Ați văzut că am avut toate acele campanii de promovare. La Paris, la Roma, la Milano.

Vom fi prezenți în Germania, în timpul campionatului de fotbal, cu colantarea peste 600 de taxiuri, în toate orașele unde se va ține Campionatul European de Fotbal. Vă dați seama câtă vizibilitate este, o imagine despre România, cu ceea ce își doresc astăzi turiștii din străinătate.

Am făcut studii de percepție, și am aflat ceea ce cred ei despre noi. Vor să vadă verde, natură, și vor să vadă cultură. Dar apoi, când vin în România, au venit pentru prima dată probabil o parte dintre ei, trebuie să vadă și să simtă povestea frumoasă pe care o spunem despre noi, despre locurile frumoase, despre pachetele turistice pe care le oferim, despre raportul preț – calitate corect. Lucrul acesta încerc să îl fac împreună cu asociațiile patronale să reușim să fim împreună”, a spus Radu Oprea.

Distribuie acest articol
Lasă un comentariu