Victorie de senzație pentru echipa de handbal masculin a CSM Constanța în derby-ul cu Potaissa Turda

Dobrogea Explore
Dobrogea Explore
1 Min Read

Echipa CSM Constanța a obținut o victorie impresionantă în meciul cu Potaissa Turda, încheind partida cu scorul de 33-26 (12-15). Repriza secundă a fost una fantastică pentru echipa constănțeană, care a reușit să întoarcă rezultatul în favoarea sa.

Portarul Dani Vasile a avut o serie de intervenții salvatoare, iar apărarea a fost aproape impenetrabilă în primele 16 minute după pauză. În acest interval, CSM Constanța a primit doar două goluri, întorcând rezultatul la 21-17.

Centrul Andrei Drăgan a avut o prestație excelentă, finalizând spectaculos câteva acțiuni personale și lovind necruțător pe contraatac. A reușit un procentaj perfect: 10 goluri din 10 aruncări!

Aliokhin a contribuit cu 7 goluri, Nistor cu 5, Chikovani, Komogorov și Nikolic cu câte 2, iar Mourino, Ilie, Căbuț, Ravnic și Vasile cu câte un gol au completat lista marcatorilor.

Au mai evoluat Rusu, Andrei, Susanu și Vegar. Aceasta este cea de-a 12-a victorie în 15 etape! Felicitări, jucătorilor și staff-ului!

CSM Constanța revine pe locul 2 în Liga Zimbrilor. Urmează un meci pe teren propriu cu CSM Vaslui. Vineri, 9 Februarie, la Sala Sporturilor.

Distribuie acest articol
Lasă un comentariu