TULCEA FEST 2023: Zilele Municipiului în Lumina Festivalului

Dobrogea Explore
Dobrogea Explore
4 Min Read

Primăria municipiului Tulcea anunță cu entuziasm o nouă ediție a evenimentului anual – Tulcea Fest, un festival plin de culoare și energie, care va avea loc în perioada 13-15 august. Cu un program diversificat și plin de atracții, evenimentul promite să aducă bucurie și voie bună pentru locuitorii orașului și pentru toți cei care aleg să participe.

Orașul cunoaște bucuria: 3 zile de sărbătoare pe plaja Ciuperca

În plină vară, Tulcea se pregătește să își deschidă inima către petrecerea anului. Prima zi a festivalului, 13 august, va fi dedicată muzicii pop, în timp ce cea de-a doua zi, 14 august, va împrumuta energie și tinerețe din atmosfera festivalului. Cu toate acestea, punctul culminant al evenimentului îl reprezintă ziua de 15 august, când orașul sărbătorește ziua sa, cu tradiții, folclor autentic și multă muzică de petrecere. Seara aceasta va fi iluminată de un spectacol impresionant de artificii pe malul lacului Ciuperca.

Artiști tulceni pe scena națională

Una dintre cele mai așteptate atracții ale festivalului este prezența unor artiști tulceni consacrați la nivel național. Raul Gheba, un cunoscut comedian de „stand-up comedy”, care și-a câștigat faima prin prestațiile sale în emisiuni precum iUmor și „Românii au talent”, va fi gazda și prezentatorul evenimentului, aducând umor și dinamism serilor de festival.

Corina Sîrghi, o artistă dedicată folclorului autentic, va aduce în scenă bucăți de muzică lăutărească veche și romanțe, transportând publicul în atmosfera muzicală a vremurilor trecute. Cu rădăcini adânci în Tulcea, Corina Sîrghi aduce un strop de autenticitate în fiecare notă interpretată.

Octavian Riu, o tânără speranță a muzicii pop autohtone, va susține primul său concert în orașul său natal, aducând o notă de prospețime în rândul artiștilor locali. Alături de banda sa, Octavian promite să încânte publicul cu piesele sale originale.

Un alt punct culminant al evenimentului este prezența clubului local de dans „Let’s Go Dance”, câștigător al unor premii importante la concursuri naționale. Împreună cu Mihai Adrian, care a impresionat cu prestația sa în emisiunea „Românii au talent”, acești artiști aduc un suflu de prospețime și energie prin dansul lor captivant.

Sărbătoare și unitate

Tulcea Fest 2023 nu este doar un festival, ci și o ocazie de a celebra comunitatea și cultura locală. În fiecare notă de muzică, în fiecare pas de dans și în fiecare râs al publicului, se ascunde spiritul unic al acestui oraș plin de istorie și tradiție. Orașul se pregătește să își deschidă porțile pentru toți cei dornici să împărtășească bucuria și sărbătoarea.

Evenimentul se anunță a fi o experiență memorabilă, care să îmbine distracția și veselia cu rădăcinile culturale autentice ale Tulcei. Fie că ești pasionat de muzică, dans sau pur și simplu dornic să te alături sărbătorii, Tulcea Fest 2023 promite să fie un moment unic în viața orașului.

Sursă foto: FB Primăria Municipiului Tulcea

Distribuie acest articol
Lasă un comentariu