Sportivi și antrenori ai CSM Constanța au donat sânge. „Comunitatea are nevoie de noi”

Dobrogea Explore
Dobrogea Explore
1 Min Read

Astăzi, Clubul Sportiv Municipal (CSM) Constanța a transmis un semnal puternic de solidaritate și implicare în comunitate, alăturându-se cu entuziasm campaniei „Avem Același Sânge”. Într-un gest exemplar de susținere civică, zeci de sportivi, antrenori și angajați ai CSM Constanța s-au alăturat acestei cauze nobile, contribuind la refacerea stocurilor de sânge atât la nivel local, cât și național.

„Zeci de sportivi alături de antrenorii lor și angajații CSM Constanța au răspuns campaniei Avem Același Sânge inițiate de Digi24, care a urmărit refacerea stocurilor de sânge la nivel local și național.
În Constanța sute de persoane au rezonat inițiativei și au donat sânge. Campania continuă în centrele de donare ale județului Constanța cât și în toate centrele de donare din țară, iar noi vă încurajăm să continuați să donați, comunitatea are nevoie de noi!
Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi și care au răspuns demersului. O facem pentru comunitate! Hai, Constanța!”, au transmis reprezentanții CSM.

Distribuie acest articol
Lasă un comentariu