Scrumbii de Florii: Cum ajungi la cel mai nou festival din Tulcea

Dobrogea Explore
Dobrogea Explore
3 Min Read

Ești curios să afli cum ajungi la cel mai nou festival din Tulcea, „Scrumbii de Florii”? În acest articol veți găsi toate detaliile de care aveți nevoie, inclusiv o hartă cu organizarea punctelor de interes din cadrul festivalului.

Festivalul „Scrumbii de Florii”, la Tulcea este un eveniment nou, organizat de Primăria Tulcea în Satul Pescăresc. „Este o idee născută în ședințele cu membrii Organizației de Management al Destinației”, conform spuselor coordonatorului organizației, Alexandru Filip.

Evenimentul, care anul acesta va avea loc în perioada 26-28 aprilie, va cuprinde concerte, prezentări ale produselor gastronomice, ateliere meșteșugărești și activități pentru copii.

Organizatorii anunță că autobuzele electrice STP vor circula la intervale de 35 minute. Traseul 3 va circula până la Satul Pescăresc.

1. Scrumbie și alte delicatese
2. Restaurant
3. Ateliere creative
4. Cherhana (prezentări/info)
5. Produse Locale
6. Stație BUS (STP)

Dacă, totuși, sunteți nevoiți să ajungeți cu mașina, trebuie să știți că PARCAREA ESTE NEAMENAJATĂ. Accesul în parcare se face pe drumul de exploatare indicat pe hartă.

În zona festivalului accesul auto nu este permis (cu excepția auto persoane cu handicap locomotor, aprovizionare, ambulanță, pompieri).

Scrumbii de Florii: Cum ajungi la festival și ce concerte vor avea loc

Festivalul de la Tulcea promite să fie un eveniment memorabil, cu o serie de spectacole muzicale și de divertisment. Printre invitați se numără:

  • Taraful de Caliu din Clejani, recunoscut pe plan internațional pentru talentul lor excepțional. Au impresionat publicul de pe întreg globul, inclusiv celebrități de la Hollywood precum Johnny Depp. La festival, vor oferi ocazia publicului să experimenteze o parte din muzica lor captivantă.
  • Corina Sîrghi, o voce tulceană ce aduce în prim-plan muzica lăutărească veche și romanțe. Absolventă a Conservatorului din București, secția jazz, Corina își îmbogățește muzica cu influențe din folclorul nord-dobrogean.
  • Zagăn, o trupă tânără locală care îmbină muzica tradițională lipovenească cu ritmuri de rock. Cu un album recent lansat, „Vocea Deltei – din Tulcea la vale”, trupa aduce în prim-plan viața și oamenii Deltei.
  • Magicianul Magitot, cunoscut și ca Marius Drăguș, este un artist polivalent, magician și actor, laureat al Premiului de Originalitate de la Românii au Talent. Îmbină magia cu umorul, creând momente de neuitat pentru public.
foto: Facebook/Zagăn

În plus, festivalul va fi și o platformă pentru tinerele talente tulcene, oferindu-le oportunitatea de a-și demonstra abilitățile în fața publicului larg.

Vezi și ce a declarat Alexandru Filip despre festival: Festivalul „Scrumbii de Florii”, la Tulcea! Un eveniment nou – nouț, promovat de OMD Tulcea

Distribuie acest articol
Lasă un comentariu