Înotătorii de la CSM Constanța, la înălțime!

Dobrogea Explore
Dobrogea Explore
2 Min Read

Și în ultima zi a Naționalelor, înotătorii de la CSM Constanța au fost la înălțime!

S-au încheiat întrecerile Campionatelor Naţionale de înot de la Otopeni, iar în ultima zi, duminică, tinerii înotători de la CSM Constanța au câștigat noi medalii.

Titluri naționale au câștigat: Tudor Iordache la 200 m spate (juniori), Eva Paraschiv la 100 m fluture (tineret).

Și-au adjudecat medalii de argint: Eva Paraschiv la 100 m fluture (seniori), ștafeta 4×100 m mixt (tineret) Rebecca Diaconescu/Brigitta Vass/Eva Paraschiv/Ana Grosu.

Pe treapta a treia a podiumului, cu medalii de bronz sunt: Rebecca Diaconescu la 200 m spate (seniori, tineret), Tudor Iordache la 200 m spate (tineret), Andrei Iaschiu la 1500 m liber (tineret), ștafeta 4×100 m mixt (juniori) Maria Popa/Tamara Lospa/Maria Maxim/Maya Ionescu, ștafeta 4×100 m mixt (seniori) Rebecca Diaconescu/Brigitta Vass/Eva Paraschiv/Ana Grosu.

Rezultate remarcabile pentru Rebecca Diaconescu, autoarea celei mai bune performanțe din concurs la seniori și tineret cu 845 de puncte și Patrick Dinu, care a realizat a treia performanță din concurs la seniori cu 869 de puncte.

O competiție încheiată cu brio de înotătorii de la CSM Constanța, care și-au confirmat încă o dată valoarea prin rezultate deosebite.

Antrenorii înotătorilor de la CSM Constanța sunt: Răzvan Florea, Claudiu Radu, Lorena Diaconescu, Eduard Câșlaru, Oussama Rebay, Andrei Ene.

Distribuie acest articol
Lasă un comentariu