Fii parte din povestea turistică a orașului: OMD Mamaia-Constanța angajează specialist în relații publice, compartimentul media

Dobrogea Explore
Dobrogea Explore
2 Min Read

Asociația Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța (O.M.D. Mamaia-Constanța) este în căutarea unui specialist în relații publice pentru a se alătura echipei lor din cadrul compartimentului media. Acest post vacant, disponibil pe durată nedeterminată, reprezintă o oportunitate deosebită pentru cei pasionați de promovarea și dezvoltarea turismului în Constanța.

George Măndilă, președintele O.M.D. Mamaia-Constanța, a subliniat importanța principiului transparenței și al meritocrației în procesul de selecție, subliniind că scopul acestui demers este nobil, și anume, consolidarea și avansarea industriei turistice în zonă.

“Așadar, ne mărim echipa din aproape în aproape și totul se face respectând principiul transparenței și al meritocrației, iar scopul este unul nobil: promovarea și dezvoltarea turismului în Destinația Mamaia-Constanța.”
Fie ca cel mai bun să câștige
”, a declarat George Măndilă, președintele – O.M.D. Mamaia-Constanța.

Persoanele interesate să se alăture acestei echipe dedicate promovării turismului sunt încurajate să participe la concurs.

Date de contact:

Relații suplimentare se pot obține de la secretarul comisiei de concurs Dna. Ghiță Iulia – Consilier juridic, email: omd.mamaia.constanta@gmail.com, pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/profile.php?id=100094667918292, pagina de Instagram „mamaia_constanta” și LinkedIn „Mamaia Constanța”.

Tel: Consilier Juridic- Ghiță Iulia – +40735045833

Tel: Președinte O.M.D. Mamaia-Constanța – Gheorghe Măndilă – +40733859779

Se vor transmite doar mesaje text pe WhatsApp.

Textul anunțului, calendarul desfășurării concursului, dar și alte detalii găsiți aici:

Anunț concurs

Cerere

Nota GDPR

Distribuie acest articol
Lasă un comentariu