Festivalul Enisala 2023: Locul unde istoria întâlnește distracția într-o uniune unică

Dobrogea Explore
Dobrogea Explore
4 Min Read

Fă-ți loc în agendă pentru unul dintre cele mai spectaculose evenimente al sezonului, ce se va desfășura într-un decor uluitor la Enisala! Consiliul județean Tulcea, alături de organizatori, vă așteaptă la reputatul Festival Unitate la Cetate ce revine într-o explozie de culoare și energie în perioada 18-20 august 2023.

„Vă așteptăm la cel mai spectaculos eveniment al verii, organizat la Enisala! Festivalul Unitate la Cetate revine în forță si anul acesta în perioada 18-20 august 2023!
Mai grandios, mai spectaculos, plin de activități recreative, manifestări culturale, artistice și concerte cu cei mai îndrăgiți artiști ai momentului!
Festivalul Enisala- Unitate la Cetate este un eveniment tradițional care celebrează istoria și cultura zonei, reunind participanți și vizitatori din toate colțurile țării. Ediția din acest an se anunță a fi una de excepție, cu o serie de atracții și activități care vor fascina publicul.
Ce surprize v-am pregătit? Ei bine, pregătiți-vă să fiți uimiți de show-urile impresionante de lasere care vor transforma Cetatea Enisala într-un adevărat regat de lumină și culoare! Iar focurile de artificii vor preschimba cerul într-un adevărat spectacol pirotehnic!
Dar asta nu e tot! Vă așteaptă și un show ecvestru plin de grație și cascadorii incredibile pe cai! Veți fi fascinați de grația și eleganța cailor, într-o demonstrație impresionantă a abilităților acestora.

Bucurii Culinare la Festivalul Enisala: Delectează-ți Gusturile cu Delicii Unice!

Și pentru că vrem să vă satisfacem toate poftele culinare, am pregătit o zonă specială de Food Court și Food Trucks unde veți găsi o varietate de preparate delicioase! De la mâncăruri tradiționale românești până la preparate internaționale și gustări rapide tentante, veți avea parte de o experiență gastronomică pe cinste!
Zona de Food Court va fi un loc dedicat preparatelor delicioase și autentice, de la mâncăruri tradiționale românești din toate zonele țării, preparate la grătar pana la zeci de food trucks moderne și inovatoare în ceea ce privește experiența culinară. Participanții vor avea oportunitatea de a încerca preparate de street food din diferite bucătării ale lumii, precum burgeri, minuturi, taco-uri, churos, kebab-uri, sushi, crepes, wafles și multe altele. Pentru a completa experiența, vei putea savura băuturi răcoritoare, cocktailuri inovatoare și deserturi delicioase. De la smoothie-uri sănătoase până la beri răcoritoare și vinuri fine, vei găsi o gamă largă de băuturi pentru a te răsfăța.


Pregătiți-vă pentru zile pline de distracție, emoții și aventuri! Vă așteaptă o gamă variată de atracții care vă vor provoca limitele: carusele, tobogane gonflabile, bungee jumping, mașinuțe electrice, trenulețe și multe alte atracții!
Dar distracția nu se oprește aici! În fiecare seară, artiști de renume vor urca pe scenă și vă vor încânta cu concerte de excepție! Irina Rimes, Vița de Vie, Plăieșii, Compact, Ilie Caras și Ansamblul, Iuliana Beregoi, Iris cu Cristi Minculescu, Valter si Boro, Connect-R, Zdob si Zdub, Raluk & Balkanic și mulți alții!
Asigurați-vă că veți fi acolo pentru a trăi această experiență unică! Vă așteptăm cu zâmbete și entuziasm la Festivalul Enisala! Pentru mai multe informații și detalii despre program, urmăriți-ne și NU ratați evenimentul anului de la Enisala!”, transmit organizatorii.

Distribuie acest articol
Lasă un comentariu