Destinația Mamaia Constanța caută manager cu experiență în turism. Vezi aici condițiile

Dobrogea Explore
Dobrogea Explore
3 Min Read
Destinația Mamaia-Constanța caută manager cu experiență

Destinația Mamaia Constanța caută manager cu experiență în turism. Vezi aici condițiile.

Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța a început încă de anul trecut demersurile pentru dezvoltarea unei ample strategii de promovare, care va fi implementată pe tot parcursul anului 2024.
„Misiunea organizației noastre de a scoate la concurs un astfel de post pentru destinația Mamaia Constanța, vine cu o responsabilitate ridicată.

Întreaga zonă turistică va fi prezentată în toată splendoarea ei, cu tot ce are mai bun de oferit vizitatorilor. Ne-am angajat încă de anul trecut să avem o echipă complexă, alături de care să îndeplinim cât mai bine misiunea organizației, prin valori bine definite. Am completat echipa cu un specialist în comunicare anul trecut, anul acesta ni s-a alăturat încă un membru în postul de specialist marketing. Alături de noul manager de destinație, vom găsi cele mai bune soluții pentru stațiunea Mamaia și pentru orașul Constanța. Îi invităm pe cei cu experiență în managementul turistic, să se înscrie în concurs!”, a precizat George Măndilă – Președinte Organizația de Management al Destinației Mamaia Constanța.

Destinația Mamaia-Constanța caută manager cu experiență. Calendarul concursului

Decizia organizației noastre de recrutare de personal pentru postul de Manager de Destinație vine ca răspuns la nevoia organizației de a gestiona un volum crescut de activități și evenimente planificate pentru anul 2024. Pentru conținutul dosarului de concurs și calendarul concursului, cei care îndeplinesc criteriile de înscriere, pot da download documentelor necesare înscrierii, de aici: https://we.tl/t-uLupj31dSf.
Prin angajarea unui manager cu experiență în turism, destinația Mamaia-Constanța își propune să atingă excelența atât în gestionarea campaniilor de promovare, cât și în relațiile cu partenerii externi internaționali, dar și cu cei din plan național.


Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța a fost înființată printr-o asociere între Primăria Municipiului Constanța și trei patronate din turism, cu scopul de a gestiona activitățile de promovare și management turistic pentru stațiunea Mamaia și municipiul Constanța. Pe parcursul sezonului estival 2023, asociația a organizat și a susținut desfășurarea mai multor evenimente, care s-au bucurat de participarea câtorva zeci de mii de turiști și constănțeni.

Vezi și: Paște-2024: Distracție în destinația Mamaia-Constanța timp de 6 zile

Distribuie acest articol
Lasă un comentariu