Zmeie și valuri: Festivalul Kitesurfing din Constanța

Dobrogea Explore
Dobrogea Explore
3 Min Read

În perioada 25-26 septembrie, plaja Zoom găzduiește o competiție de Kitesurfing care atrage atât participanți din toată țara, cât și oaspeți internaționali de prestigiu. Dacă iubesti sporturile nautice sau doar vrei să te bucuri de un spectacol fascinant pe malul mării, acest eveniment are ceva pentru toată lumea. Organizată de WEGO Kitesurfing, în colaborare cu Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța, această competiție promite un spectacol de neratat.

Înfruntând condiții meteorologice extreme, cu vânt puternic și valuri înalte, sportivii vor efectua sărituri impresionante și manevre complexe în aer, oferind spectatorilor o experiență captivantă.

Valoarea premiilor este de 10.000 de euro și vor fi oferite primelor 3 locuri feminin și masculin, precum și premii surpriză pentru cel mai tânăr participant sau cea mai spectaculoasă căzătură.

Mamaia-Constanța demonstrează din nou că este o destinație versatilă pentru evenimente de calitate, indiferent de sezon. Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța continuă să atragă evenimente majore și să consolideze reputația acestei zone ca loc ideal pentru distracție și aventură.

Atracțiile turistice nu se încheie odată cu sfârșitul sezonului estival. De fapt, toamna oferă condiții meteo ideale pentru sporturile nautice și ne bucurăm să fim parte din această completare a imaginii zonei de litoral Mamaia-Constanța cu statutul de hub al evenimentelor sportive de calibru„, declară George Măndilă, președinte OMD Mamaia-Constanța.

„Competiția sportivă nu este singurul eveniment major susținut de OMD în această toamnă. În urmă cu o săptămână, Mamaia a fost gazdă pentru două manifestări publice de anvergură, care au adus la malul mării câteva mii de turiști, pe parcursul mai multor zile. Meciurile de tenis din Cupa Davis, România – Taiwan, desfășurate la Club Idu Mamaia și Festivalul Sunwaves, organizat în stațiune pentru a doua oară în acest an, au contribuit, de asemenea, la consolidarea imaginii zonei Mamaia-Constanța ca destinație versatilă, care poate deveni oferi cele mai bune condiții pentru evenimente mari.

După o vară în care evenimentele organizate de OMD s-au adresat, în special, turiștilor veniți pe litoral pentru plajă și relaxare, odată cu toamna se conturează și strategia asumată, care vizează extinderea sezonului estival. Astfel, pentru a atrage vizitatori, până la finalul lunii septembrie OMD sprijină organizarea de manifestări, care răspund preferințelor unui public variat. Fie că este vorba de competiții sportive, evenimente culturale sau festivaluri muzicale, Asociația continuă să își urmărească obiectivul de transforma stațiunea Mamaia și orașul Constanța în destinații atrăgătoare, indiferent de sezon”, transmit reprezentanții OMD.

Distribuie acest articol
Lasă un comentariu