Top 3 locații de distracție pentru copii, pe litoral

Dobrogea Explore
Dobrogea Explore
5 Min Read

Dacă vă pregătiți să petreceți o vacanță pe litoralul Mării Negre și sunteți în căutarea activităților potrivite pentru cei mici, nu trebuie să vă faceți griji! În județul Constanța au apărut câteva locuri magice, special destinate copiilor, care vor transforma vacanța dumneavoastră într-o experiență de neuitat pentru toată familia. Să pornim într-o călătorie în lumea aventurii și a magiei, descoperind cele patru locații speciale pentru cei mici: Paradis Land, Jurasica Adventure Park, Jurasica Arena și Poiana Basmelor.

Paradis Land – Primul parc de aventură de la malul mării

Paradis Land își propune să redefinească experiența de aventură dintr-un parc de distracții. Aflat pe Aleea Plopilor, Neptun – Mangalia, Paradis Land combină perfect distracția cu natura, ghidându-se după sloganul „mare & aventura”. Aici, cei mici vor avea parte de o experiență plină de adrenalină și bucurie.

Parcul de aventură Paradis Land are 14 trasee de aventură dar și cel mai nou ESCAPE ROOM de pe litoral. Traseele au fost concepute si impartite in functie de dificultate si publicul tinta. Astfel, exista trasee adecvate atat pentru adulti cat si copii, cu diferite ateliere cu platforme amplasate la o inaltime maxim de 2m, si trasee destinate exclusiv adultilor, compuse din ateliere cu platforme amplasate la inaltimi intre 9m si maxim 12 m.

Jurasica Adventure Park – Întâlnirea cu dinozaurii

Plimbarea în era dinozaurilor devine realitate la Jurasica Adventure Park, un parc tematic situat în padurea din stațiunea Neptun, județul Constanța. Pe o suprafață de 2 hectare, copiii sunt invitați să descopere aventurile fabuloase din perioada Jurasicului prin jocuri și activități educative.

Parcul găzduiește 42 de dinozauri din mărime naturală, atestați științific și dispuși în 6 zone, fiecare dedicată unui continent. Europa, Asia, America, Africa, Australia și Antarctica vor fi explorate cu entuziasm de cei mici în această călătorie în timp.

Jurasica Arena – Cel mai mare parc gonflabil din România

Distracția continuă la Jurasica Arena, cel mai mare parc gonflabil din România, cu o suprafață de 6000 de metri pătrați. Amplasat tot în pădurea Jurasica din centrul stațiunii Neptun, acest parc este destinat copiilor de peste 1 an, dar și adulților, oferind o experiență memorabilă pentru toată familia.

Cu 12 complexe gonflabile de dificultăți și vârste diferite, cei mici vor avea parte de momente pline de veselie și energie. Iar pentru a completa experiența, parcursul printre dinozauri interactivi din mărime naturală va aduce și o notă educativă acestui paradis al distracției.

Poiana Basmelor – Căsuțe de poveste cu activități distractive

Ultima oprire în călătoria noastră magică este Poiana Basmelor, un loc fascinant unde copiii se vor bucura de aventuri alături de personajele preferate din desene animate și basme. Cu căsuțe de poveste și personaje magice în mărime reală, parcul tematic Poiana Basmelor este destinat unei experiențe de neuitat pentru întreaga familie.

Situat pe drumul comunal 88 între Ovidiu și Poiana, județul Constanța, acest parc fermecător îi va purta pe cei mici într-o lume plină de imaginație și bucurie.

Explorați cele 4 destinații tematice

Litoralul Mării Negre din România este mai mult decât plajă și mare. Aici, cei mici au posibilitatea de a se bucura de patru locuri minunate, fiecare având propria poveste de aventură și magie. Paradis Land, Jurasica Adventure Park, Jurasica Arena și Poiana Basmelor vor aduce zâmbete pe fețele celor mici și vor transforma vacanța într-o experiență unică și de neuitat pentru întreaga familie. Îndrăzniți să explorați și să vă bucurați împreună cu cei mici de aceste minunate destinații tematice!

Alte detalii despre localizare și tarife găsiți aici:

Paradis Land
Pădurea Jurasica (Jurasica Adventure Park și Jurasica Arena)
Poiana Basmelor

Distribuie acest articol
Lasă un comentariu