Sabrina Maneca Voinea de la CSM Constanța, cea mai bună sportivă a anului 2023 la gimnastică artistică feminină

Dobrogea Explore
Dobrogea Explore
1 Min Read

În cadrul „Galei gimnasticii românești”, eveniment așteptat cu nerăbdare în lumea sportului, Sabrina Maneca Voinea de la CSM Constanța se pregătește să primească cu mândrie titlul de cea mai bună sportivă a anului 2023 la gimnastică artistică feminină. O ascensiune remarcabilă pe podiumul performanțelor sportive, Sabrina a demonstrat cu fiecare apariție că este o forță de neoprit în acest domeniu.

Cu o medalie de bronz în palmares la sol, obținută la Campionatele Europene, și cu o onorabilă poziție a patra la Mondiale, Sabrina Maneca Voinea a adus României nu doar recunoaștere, ci și un motiv de mândrie națională. Performanța sa a fost cu atât mai impresionantă cu cât a fost parte integrantă a echipei naționale care s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris.

Dar nu doar Sabrina se va bucura de recunoaștere la această gală prestigioasă. Alături de ea, Andreea Preda, o altă gimnastă talentată de la CSM Constanța, va fi la rândul ei premiată pentru contribuția sa la performanțele echipei naționale de gimnastică artistică feminină.

“Gala gimnasticii româneşti” este programată vineri, 16 februarie de la ora 15, la Circul Metropolitan din Capitală, iar intrarea spectatorilor este gratuită.

Distribuie acest articol
Lasă un comentariu