Tulcea: Întâlnire investitori în turism – autorități publice, la Prefectură

Dobrogea Explore
Dobrogea Explore
2 Min Read
Tulcea: Întâlnire investitori în turism - autorități publice, la Prefectură

Tulcea: Întâlnire investitori în turism – autorități publice, anunţată de Prefectura Tulcea. Instituția Prefectului – Județul Tulcea organizează o întâlnire între mediul privat din turism/alimentație publică și autoritățile statului, în data de 17 aprilie 2024, ora 10.00, la sala “Mihail Kogălniceanu” a Consiliului Județean Tulcea.

Publicăm mai jos anunțul Prefecturii Tulcea:
„Către agenții economici din turism și alimentație publică din județul Tulcea. Având în vedere debutul sezonului turistic, vă invităm miercuri, 17 aprilie 2024, ora 10.00, la sala <Mihail Kogălniceanu> a Consiliului Județean Tulcea, să discutăm despre modul în care mediul privat împreună cu autoritățile statului pot conlucra pentru dezvoltarea turismului în județul Tulcea.
La întâlnire veți avea posibilitatea de a intra în dialog cu reprezentanți ai Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor, Direcției Regionale Antifraudă Fiscală Constanța, Administrația Județeană a Finanțelor Publice Tulcea, Direcției Sanitare și pentru Siguranța Alimentelor Tulcea, Inspectoratului Teritorial de Muncă Tulcea, Direcției de Sănătate Publică Tulcea, Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, Inspectoratului Școlar Județean Tulcea și Inspectoratului pentru Situații de Urgență <Delta> al Județului Tulcea”.

Tulcea: Întâlnire investitori în turism - autorități publice, la Prefectură

Tulcea: Întâlnire investitori în turism – autorități publice


„Pe parcursul discuțiilor vor fi abordate aspecte referitoare la: prevenirea încălcării de către operatorii HoReCa sau a angajaților din acest domeniu a prevederilor legale ce reglementează sfera de activitate, stabilirea modului de aplicare a sancțiunilor contraventionale, oportunități de finanțare si dezvoltare prin accesarea fondurilor europene, implementarea sistemului national RO e-Factura, prezentarea ofertei de școlarizare in domeniul HoReCa etc.”

Distribuie acest articol
Lasă un comentariu