Primarul din Jurilovca, apel către TURIȘTI: La noi e LINIȘTE și toate păsările călătoare sunt ACASĂ, în DELTĂ

Dobrogea Explore
Dobrogea Explore
3 Min Read
capul dolosman jurilovca
Primarul din Jurilovca, satul cu cea mai rapidă dezvoltare turistică din Dobrogea, îi îndeamnă pe români să își petreacă zilele de concediu în țară și îi invită în Delta Dunării. Eugen Ion consideră că în actualul climat internațional, marcat de scăderea puterii de cumpărare și de haosul creat pe aeroporturi din cauza zborurilor anulate, cea mai bună decizie pentru români este să rămână în țară și să meargă în Delta Dunării, un loc liniștit, în care se pot bucura de natură și de tradiții.

“Nu e cel mai bun an pentru turismul din Delta Dunării, așa cum nu e nici pe litoral, nici în stațiunile de la munte. Pentru zona noastră o spun cifrele oficiale de la AMDTDD, dar o resimțim și pe străzile localităților, în pensiuni și la restaurante.

Ne-au afectat toate zvonurile alarmiste legate de război, chiar dacă și noi, și operatorii de turism, și proprietarii de pensiuni sau de bărci am asigurat permanent că Delta e o destinație sigură.

Oameni buni, dacă nu ar fi fost, nu am fi invitat turiștii să ne viziteze, ba am fi căutat noi înșine soluții să ne punem la adăpost.

Dar turismul e afectat și de creșterea costurilor vieții și știm că oamenii calculează acum de două ori înainte de a cheltui o dată. De aceea, le transmit celor care plănuiesc o vacanță, să aleagă înțelept și să călătorească în România în această vară.

De ce să riscați să pierdeți avioane – ale căror zboruri se anulează unul după altul, să pierdeți timp și bani prin aeroporturi, să vă chinuiți cu familiile prin aglomerație, nesiguranță și la capăt să bifați o vacanță mai scumpă decât ați estimat și… ratată?

La noi se ajunge cu mașina, drumurile din județ sunt bune și peisajele superbe. Nu doar că veți fi bine primiți la pensiunile din Jurilovca și din alte localități, dar vă veți bucura de zile frumoase în natură, plimbări cu barca, plajă și mâncare bună.

La noi e liniște și toate păsările călătoare sunt acasă, în Deltă. Vă așteptăm!”, a transmis primarul comunei Jurilovca.

Foto facebook-Imagine de la Capul Doloșman, Jurilovca

Distribuie acest articol
Lasă un comentariu