Părerea ta contează! Comunitatea tulceană, invitată să contribuie la evaluarea potențialului turistic

Dobrogea Explore
Dobrogea Explore
2 Min Read
foto: FB/Alexandru Filip

Managerul Organizației de Management al Destinației (OMD) Tulcea, Alexandru Filip, a făcut un apel către comunitatea locală pentru a participa la un sondaj privind percepția publicului asupra potențialului turistic din Tulcea. Anunțul subliniază importanța contribuției comunității în procesul de creare a unui brand turistic local și a unei strategii de marketing.

În mesajul adresat locuitorilor, Filip a informat că răspunsurile și ideile colectate din chestionar vor sta la baza discuțiilor interne ale OMD Tulcea. Scopul este de a dezvolta strategii eficiente pentru promovarea destinației turistice și pentru atragerea vizitatorilor. ALexandru Filip a subliniat faptul că această inițiativă marchează primul pas în implicarea comunității locale în eforturile de promovare a turismului în Tulcea. Fiind un chestionar voluntar, OMD Tulcea speră să obțină o perspectivă autentică asupra opiniei publice, contribuind astfel la dezvoltarea unei strategii turistice relevante și sustenabile.

Locuitorii sunt încurajați să completeze chestionarul, disponibil online, și să își exprime opiniile și sugestiile privind potențialul turistic al Tulcei.

„Mă adresez astăzi tulcenilor cu o mare rugăminte: ne-ați fi de mare ajutor dacă veți completa chestionarul următor despre percepția potențialului turistic și a opțiunilor turistice din Tulcea: Chestionar cu privire la percepția potențialului turistic și a opțiunilor turistice din Tulcea (google.com)

Răspunsurile și ideile voastre vor sta la baza discuțiilor interne privind crearea brandului turistic local și realizarea strategiei de marketing. Începem să mișcăm lucrurile pentru turismul tulcean!
Chestionarul propus este trimis anonim, deci nu vi se vor solicita informații cu caracter personal. Chiar dacă toate întrebările sunt opționale, am aprecia mult dacă veți răspunde la toate, cât mai exact și sincer cu putință.
Pentru a putea dezvolta Tulcea ca destinație turistică avem nevoie și de aportul vostru, iar acest pas este primul dintr-o serie prin care ne dorim să implicăm activ comunitatea locală în eforturile Organizației de Management al Destinației Turistice Municipiul Tulcea”, a transmis Filip.

Distribuie acest articol
Lasă un comentariu