Hârșova – energie verde pentru turiști și localnici. Vor fi montate noi stații de încărcare a mașinilor electrice

Dobrogea Explore
Dobrogea Explore
2 Min Read
Hârșova – energie verde pentru turiști și localnici. Vor fi montate noi stații de încărcare a mașinilor electrice

Hârșova – energie verde pentru turiști și localnici este principiul în care se integrează un nou proiect al Primăriei.

Conform acestui proiect, admis pentru finanțare, în Hârșova vor fi instalate noi stații de încărcare pentru mașini electrice. Noile stații vin ca răspuns al creșterii numărului mașinilor electrice din oraș. De asemenea, dispozitivele vor servi și numărul tot mai mare de turiști ce vizitează Hârșova.

În Hârșova există deja o stație, în portul orașului, ce poate fi utilizată de către persoanele ce dețin un cont de client ELmotion. Acesta se poate crea accesând website-ul https://client.elmotion.ro sau descărcând aplicația ELmotion din Magazinul Play sau din App Store.

„Hârșova mai bifează încă un proiect admis, încă o finanțare pentru dezvoltare. Modernizăm stații de încărcare mașini verzi.

De data aceasta ne-am axat pe suplimentarea numărului de stații de încărcare a mașinilor electrice, al caror număr este în creștere.

Pe lângă stația existentă, care a fost inclusă în rețeaua națională, ne-au fost aprobate la finanțare încă 4 stații de acest gen, având ca obiectiv dezvoltarea infrastructurii de transport verde în comunitatea noastră.

Stațiile de încărcare vor fi amplasate pe: Strada Grădinilor, Strada Soarelui, Strada Plantelor, Strada Cășăriei.

În plus, prin înființarea stațiilor de încărcare electrică, vom contribui la promovarea unui mediu mai curat și la crearea unui oraș mai atractiv pentru investiții și turiști.

Hârșova – energie verde pentru turiști și localnici

Și nu ne oprim. Am depus spre finanțare încă trei proiecte ce vizează reabilitarea și creșterea eficienței energetice pentru Grădinița cu Program Prelungit „Tic-Pitic”, Liceul Teoretic „Ioan Cotovu” și sediul Primăriei Orașului Hârșova.

Vom depune proiecte similare și pentru alte instituții cheie din oraș, în măsura în care vor fi identificate linii de finanțare disponibile”, au transmis reprezentanții Prămăriei Hârșova.

Mai multe informații despre oraș, despre dezvoltarea lui, facilitățile turistice prezente și viitoare, puteți afla de pe siteul primăriei.

Foto: Facebook/Primăria Hârșova

Distribuie acest articol
Lasă un comentariu