Fondurile europene, o şansă pentru agricultură. Interviu cu cel mai dinamic consultant din judeţul Tulcea

Dobrogea Explore
Dobrogea Explore
1 Min Read

A plecat din Constanța, unde activa în domeniul consultanței și s-a mutat la Baia, județul Tulcea, unde a început să se ocupe de consultanță pentru oamenii din zonă, preponderent din domeniul agriculturii.

A scris peste 400 de proiecte pe diverse măsuri de finanțare, de la proiecte mici (instalarea tânărului fermier, a fermelor de semi-subzistență) până la proiecte mai mari, legate de achiziții de utilaje, atât pentru sectorul vegetal, cât și pentru sectorul zootehnic. Crede cu tărie că fermierii au nevoie de ajutor pentru obținerea de fonduri europene, căci ei sunt obișnuiți să muncească sub soarele arzător și nu au timp să alerge după hârtii.

A adus, prin proiectele scrise, peste 30 de milioane de euro în județul Tulcea.

Se numeşte Liliana Marinescu, este antreprenor, profesor universitar, consilier judeţean şi vicepreședinte la nivel național, pe agricultură, în cadrul Organizația Femeilor Antreprenor UGIR.

Credem cu tărie că prin contribuția la dezvoltarea afacerilor în agricultură din județul Tulcea, compania Lilianei Marinescu, Agro Line Consulting, se înscrie cu succes în categoria VALORILOR LOCALE.

Distribuie acest articol
Lasă un comentariu