Festivalul Mamaia se reia, după 11 de ani. Anul acesta are loc ediția cu numărul 60

Dobrogea Explore
Dobrogea Explore
4 Min Read

Se apropie deschiderea Festivalului Naţional de Muzică Uşoară Mamaia, un eveniment de mare tradiție pe litoral, anunță Organizația de Management al Destinației (OMD) Mamaia – Constanța.

Pregătirile pentru organizarea acestui eveniment sunt în plină desfășurare, iar președintele Consiliullui Județean Constanța, Mihai Lupu s-a deplasat la fața locului, pentru a stabili ultimele detalii necesare bunei desfășurări a evenimentului ce va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni.

Festivalul Naţional de Muzică Uşoară Mamaia revine după 11 ani de absență, cu o ediție aniversară, anul acesta împlinindu-se 60 de ani de la prima ediție. O echipă de profesioniști, de oameni implicați și hotărâți să redea strălucirea acestui show grandios și emblematic pentru Constanța și România, pun la punct ultimele detalii organizatorice, chiar în aceste momente.

Sunt foarte încântat de ce va urma și aștept cu nerăbdare acest sfârșit de săptămână. În egală măsură, mi-aș fi dorit ca acest eveniment să se desfășoare în locul care a schimbat destine și a lansat cele mai îndrăgite voci ale muzicii românești. Nu este niciun secret pentru nimeni că Teatrul de Vară din Mamaia a fost lăsat prea mult timp în paragină, la fel cum, sper, că este binecunoscut tuturor, faptul că pentru reabilitarea acestui obiectiv am început demersurile în urmă cu mai bine de opt luni de zile. Până în prezent, a fost achiziționată documentația de avizare a lucrărilor, fiind realizată expertiza tehnică și de teren, iar la acest moment este în plină derulare procedura de achiziție a serviciilor de proiectare și execuție, termenul inițial de depunere a ofertelor, respectiv 24 august, fiind prelungit cu 15 zile.

Este firesc ca un asemenea eveniment să își urmeze cursul, iar birocrația și blocajele administrative să nu influențeze acest lucru.

Așadar, vă aștept pe toți, în perioada 25-27 august, în Piațeta Perla din stațiunea Mamaia, să vă bucurați de aceste trei zile minunate, cu promisiunea ca în viitorul apropiat, să readucem acest important eveniment acolo unde îi este locul, în topul evenimentelor muzicale și pe scena care a emoționat publicul și a creat cele mai frumoase clipe, ani și ani la rând.”, a declaratMihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța.

„Reamintim modalitatea de achiziționare a biletelor, respectiv, de pe platforma de vânzare în sistem online: festivalmamaia.cinemagia.ro sau direct la casierie, la următoarea adresă: Bulevardul Ferdinand nr. 56. Program casierie: 10 august -24 august: 13:00-20:00; 25 august -27 august: 12:00-18:00”, au transmis organizatorii.

Care e prețul biletelor

Tarifele biletelor sunt următoarele:

Bilet întreg: 28 lei/zi;

Bilet copii/elevi/studenți: 7 lei;

Bilet pentru o zi pensionari: 14 lei.

Nu se emit abonamente pe durata celor trei zile de festival.

Potrivit regulamentului de desfășurare a Festivalului Național de Muzică Ușoară „Mamaia” 2023, accesul la festival se va face prin scanarea biletului la porțile de acces în locație (Piațeta Perla din stațiunea Mamaia), fie printat, fie în format electronic, de pe dispozitivele mobile.

Festivalul este organizat de Centrul Cultural Județean “Teodor T. Burada”, în parteneriat cu Consiliul Județean Constanța și Primăria Municipiului Constanța.

Distribuie acest articol
Lasă un comentariu