Festivalul Enisala – Unitate la Cetate revine în forță!

Dobrogea Explore
Dobrogea Explore
2 Min Read

Festivalul Enisala – Unitate la Cetate revine în forță, iar fanii distracției și iubitorii culturii tradiționale sunt așteptați cu drag la cea de-a 14-a ediție a Festivalului Enisala – Unitate la Cetate, care va avea loc între 23 și 25 august 2024. Pregătiți-vă pentru un weekend plin de muzică, bucate alese, distracție pentru toate vârstele și un spectacol de zile mari la Cetatea Enisala din Tulcea.

Ce ne rezervă festivalul anul acesta:

  • Concerte live cu nume mari ale muzicii românești, precum Andia, Smiley, Carla’s Dreams, Lupii lui Calancea, Proconsul, Voltaj și mulți alții. Toate concertele vor avea intrare liberă!
  • Târg tradițional cu o gamă largă de produse locale, de la brânzeturi și pastrame delicioase la dulciuri de casă și preparate internaționale de street food.
  • Parc de distracții pentru cei mici și cei mari, cu o mulțime de jocuri și activități distractive.
  • Roată panoramică pentru a admira priveliștile uimitoare ale zonei.
  • Show aviatic spectaculos susținut de Aeroclubul României.
  • Focuri de artificii și show-uri de lasere și lumini în fiecare seară.

Festivalul Enisala – Unitate la Cetate revine în forță: Intrarea la festival este gratuită!

Festivalul Enisala – Unitate la Cetate este organizat de Consiliul Județean Tulcea, în colaborare cu Primăria Comunei Sarichioi și Autentic Events. Evenimentul este unul dintre cele mai importante din județul Tulcea și atrage anual mii de vizitatori din toată țara.

Distribuie acest articol
Lasă un comentariu