Delta Waves Fest Tulcea 2023: 28-30 iulie – Un festival pentru toate gusturile

Dobrogea Explore
Dobrogea Explore
6 Min Read

În perioada 28 – 30 iulie 2023, orașul Tulcea găzduiește un eveniment de amploare care va aduce împreună pasionații de diferite genuri muzicale și activități. Delta Waves Fest, un festival plin de culoare și energie, se va desfășura pe o durată de 3 zile, oferind participanților numeroase momente de bucurie și distracție.

Vineri – 28 iulie 2023

Pentru cei dornici de cumpărături și descoperiri interesante, Zona Comercială se deschide de la ora 12:00, oferind o gamă variată de produse și obiecte de artizanat. În același timp, iubitorii de istorie și tehnologie au ocazia să viziteze nave militare expuse în cadrul unei impresionante expoziții, începând cu ora 15:00.

La ora 16:00, jurnaliștii sunt invitați la o conferință de presă specială, care va avea loc pe Nava Cristina. Momentul emoționant al inaugurării Falezei „Ivan Patzaichin” Tulcea va avea loc la ora 18:20, după o paradă impresionantă a Fanfarei Militare. Cei pasionați de aviație vor fi încântați să asiste la un survol al unor avioane militare, iar apoi, de la ora 19:00, vor putea admira un spectacol impresionant al Fântânii Arteziene pe acordurile Imnului României.

Seara, Scena Mare se va anima, fiind deschisă oficial de la ora 19:05, moment în care Delta Waves Fest va fi inaugurat oficial. Urmează discursurile oficialităților, care vor da tonul pentru o seară de neuitat. La ora 19:30, Fanfara Militară va încânta publicul cu sunetele lor mărețe, înainte ca Opera Night by Opera Națională București să ofere un spectacol muzical cu totul aparte. DJ Jiji va continua seria momentelor de distracție, urmat de DJ Energy K (Constantin Vetreneanu), care va ține petrecerea în toi pe scena principală.

Pentru iubitorii de muzică electronică, Scena Promenada și Scena New Wave oferă un program intens între orele 12:00 și 18:00, în prezența DJ-ilor Lupașcu, Livio, și Melku, alături de invitați speciali.

Party Boats sunt o atracție aparte, cu două tipuri de petreceri diferite. În prima seară, de la ora 20:00 până la 23:00, DJ Negru va fi cel care va întreține atmosfera. În celelalte două zile, petrecerile de zi vor avea loc între orele 14:00 și 19:00, în timp ce cele de noapte vor continua până la 23:00, în compania DJ-ilor Emanuel NIRO și Rosario Internullo.

Sâmbătă – 29 iulie 2023

Sâmbăta va debuta cu aceeași energie și entuziasm, Zona Comercială deschizându-se la ora 12:00, iar ceremonia ridicării Marelui Pavoaz pe navele militare ancorate în portul Tulcea începând cu aceeași oră. Totodată, iubitorii de tehnică militară pot vizita o interesantă expoziție între orele 12:00 și 14:00.

Pe Scena Mare, de la ora 18:10, ansamblurile locale vor oferi momente artistice pline de culoare. Raluca Angel, Deniz Cem, Alexandra Ungureanu Trio și Pasărea Rock vor susține recitaluri ce promit să încânte publicul. La ora 21:45, un impresionant show de lasere va aduce o notă specială evenimentului, iar de la ora 22:00, Ștefan Bănică va urca pe scenă, aducând magia muzicii și a spectacolului în inimile spectatorilor.

Scena Promenada și Scena New Wave vor continua să ofere momente de distracție și voie bună, în prezența DJ-ilor Lupașcu, Melku și invitatul special, DJ Pukka, care va întreține atmosfera de la 21:00 la 23:00.

Duminică – 30 iulie 2023

În ultima zi a festivalului, Zona Comercială va fi deschisă din nou începând cu ora 12:00. La ora 18:00, cei prezenți vor putea admira un spectaculos Air Show cu acrobații aeriene în zona Deltei, o atracție fascinantă pentru iubitorii de adrenalină și aviație.

Pe Scena Mare, ansamblurile locale vor oferi din nou momente memorabile începând cu ora 18:00. Alina Eremia, Balcan Explosion (Ovidiu Lipan Țăndărică, Rona Hartner, Stelu Enache și Fanfara Shukar din 10 Prăjini), Nicolae Voiculeț, The Motans și Horia Brenciu vor fi artiștii care vor încheia festivalul cu recitaluri spectaculoase. În paralel, un nou show al fântânii arteziene va încânta privirile spectatorilor.

Scena Promenada și Scena New Wave vor oferi din nou momente muzicale de neuitat, cu DJ-ii Lupașcu, Melku și invitatul special, DJ Cotoraci, care va mixa între orele 21:00 și 23:00.

Party Boats va continua să fie punctul de întâlnire al petrecăreților de pe apă, cu DJ Emanuel NIRO oferindu-ți cele mai tari hituri și momente de dans pe valurile Dunării.

Delta Waves Fest promite trei zile pline de adrenalină, muzică de top și distracție fără sfârșit pe cele trei scene, asemenea marilor festivaluri internaționale. Nu rata ocazia de a trăi momente memorabile în inima Deltei Dunării, alături de prieteni și artiști talentați, la cel mai așteptat eveniment al verii - Delta Waves Fest!

Vezi aici programul complet transmis de organizatori, pe ore:
Delta Waves Fest

Sursa foto deschidere: FB Delta Waves Fest

Distribuie acest articol
Lasă un comentariu