Cum poate redeveni Mamaia o stațiune de top. Interviu cu președintele OMD-ului local, George Măndilă | VIDEO

Dobrogea Explore
Dobrogea Explore
1 Min Read

Începe în scurt timp un nou sezon estival pe litoral și stațiunea Mamaia trebuie să își revină din pumnii încasați vara trecută, dacă vrea să își continue povestea de succes. După cum se știe, sezonul trecut a fost la modă să critici Mamaia, prețurile mari și condițiile proaste devenind niște stereotipuri pe rețelele de socializare dar și în presa mainstream.

Sezonul 2023 aduce cu el și o mare noutate, prin crearea Organizației de Management al Destinației Turistice (OMD) Mamaia-Constanța, o entitate ce se va ocupa cu precădere, dar nu exclusiv, cu promovarea turismului. Înființarea acestor OMD-uri este un jalon în PNRR, ceea ce ar trebui să fie o garanție suplimentară pentru realizarea și funcționarea lor.

Președintele OMD Mamaia – Constanța, George Măndilă, a acordat un interviu pentru publicațiile Dezvăluiri și Dobrogea Explore, în care a vorbit despre ce înseamnă și cu ce se ocupă un OMD, de unde vor veni banii și cum vor fi ei cheltuiți. Măndilă nu s-a ferit să vorbească nici despre unele din problemele cu care se confruntă această destinație turistică, precum: scăderea numărului de turiști străini, micșorarea duratei medie a sejurului, sezonul prea scurt.

Distribuie acest articol
Lasă un comentariu