Concertele verii continuă la Mamaia: Regal de muzică live cu Claudia Pătrășcanu și Marius Mihalache

Dobrogea Explore
Dobrogea Explore
3 Min Read

Organizația de Management al Destinației (OMD) Mamaia – Constanța vă invită la un nou concert în Piațeta Cazino din Mamaia. Cea mai populară stațiune litorală din România continuă seria de concerte gratuite puse la dispoziția publicului.

După un weekend cu trei show-uri susținute de artiști cunoscuți precum Elena Gheorghe, Iulia Dumitrache, Ionela Guzic, Connect-R, și celebrul naist Nicolae Voiculeț, turiștii și constănțenii sunt invitați la alte concerte, unde distracția este garantată.

Programul concertelor din acest week-end

Sâmbătă, 19 august, distracția va fi asigurată de Claudia Pătrășcanu, care revine acasă, la Constanța în cadrul unui spectacol pe acorduri de țambal și interpretări live de excepție.

Începând cu ora 20:30, fosta membră a trupei Exotic va da startul unei seri de neuitat, în aer liber.

După un debut pe ritmuri pop, spectacolul continuă cu o călătorie prin folclor, jazz și muzică clasică, în interpretarea unică a celui mai cunoscut țambalist român, Marius Mihalache. Acesta va urca pe scenă alături de invitații săi, Arabela Nicolau și Mihai Mărgineanu.

Reprezentanții Organizației de Management al Destinației Mamaia-Constanța (O.M.D.) se așteaptă ca și acest weekend să fie unul plin de viață și energie. George Măndilă, președintele OMD, declară:

„Mamaia este de multă vreme centrul distracției pe litoral, însă ne mândrim că, în această vară, am reușit să aducem atmosfera de care se bucurau până acum doar cei care mergeau în cluburi, chiar în centrul stațiunii. Weekend-urile anterioare ne-au demonstrat că Mamaia poate atrage din nou vizitatori în număr mare și suntem mândri să vedem că turiștii și localnicii răspund cu entuziasm evenimentelor pe care le organizăm. Atmosfera de pe faleză, plajele și terasele animate reconfirmă faptul că stațiunea își merită pe deplin titlul Destinația anului 2023.”

Evenimentul programat pentru sâmbătă este cel de-al nouălea concert organizat în această vară de OMD Mamaia Constanța, pentru turiștii din stațiune. Nu mai puțin de 15 artiști și trupe au urcat până acum pe scena amenajată în piațeta Cazinoului. În plus, spectatorii prezenți la evenimentul de weekend-ul trecut au avut ocazia de a se bucura, pe lângă recitaluri, și de un show de lumini și lasere, care au dansat pe cerul din Mamaia.

Cei care nu pot fi prezenți la sfârșitul săptămânii în fața scenei din Piațeta Cazinoului se pot bucura de experiența live și online. Concertele din Mamaia sunt transmise în direct pe conturile oficiale O.M.D., de pe rețelele de socializare. Pentru mai multe informații și fotografii urmăriți paginile „Mamaia Constanța” de pe Facebook, Instagram, TikTok, Youtube și Linkedin.

Distribuie acest articol
Lasă un comentariu