Black Sea Air Show: demonstrație aeriană spectaculoasă pe litoralul românesc

Dobrogea Explore
Dobrogea Explore
5 Min Read
Black Sea Air Show: demonstrație aeriană spectaculoasă pe litoralul românesc

Au început pregătirile pentru Black Sea Air Show, ediția a treia, au anunțat organizatorii în cadrul unei conferințe de presă. Evenimentul promite o demonstrație aeriană spectaculoasă, menită să încânte constănțenii și turiștii de pe litoral.

La conferința de presă, organizată de Baza 57 Aeriană, împreună cu Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța, au fost prezentate detaliile evenimentului. Partenerii principali includ Aeroclubul României și Zum Logistics Fresh.

Participanți la conferință au fost:

– Bogdan Ionuț Artagea, Director General A.I.M.K.C.

– Comandor Nicolae Crețu, Reprezentant Forțele Aeriene Române

– George Rotaru, Director General Aeroclubul României

– Ioan Picu, Zum Logistics Fresh SRL

– Belu Ancuța Daniela, Primar al Comunei Mihail Kogălniceanu

Black Sea Air Show: demonstrație aeriană spectaculoasă pe litoralul românesc

Declarațiile Principale:

Bogdan Artagea, Director General A.I.M.K.C.

Suntem încântați să anunțăm cea de-a treia ediție a Black Sea Air Show. Sunt 5 ani de la prima ediție și cu fiecare moment acumulăm experiență și feedback pozitiv din partea publicului. Împreună cu partenerii noștri, dorim să atragem un public cât mai numeros, să depășim cei 20.000 de spectatori pe care i-am avut anul trecut. Așa cum v-am obișnuit, în cadrul evenimentului vom avea atât o expoziţie statică cu tehnică şi mijloace specifice domeniului aeronautic, precum şi o serie de evoluţii aeriene şi exerciţii demonstrative menite să arate măiestria piloților civili şi militari. Promitem o demonstrație aeriană de excepție și anul acesta, un eveniment la care așteptăm un public cât mai numeros!

George Rotaru, Director General Aeroclubul României

Aeroclubul României este nerăbdător să reîntâlnească un public cât mai numeros pentru care am pregătit numere de evoluție deosebite, așa cum v-am obișnuit. Formația de acrobație Șoimii României, formația de 3 aeronave ultraușoare The Pelicans și parașutiștii Blue Wings vor încânta publicul și de această dată. Experiența pe care o au piloții și parașutiștii noștri arată măiestria acestora și plăcerea cu care zboară. Participăm cu peste 15 aeronave la acest eveniment, iar în cadrul expoziției statice reprezentanți ai Aeroclubului vă așteaptă la standul nostru!

Comandor Nicolae Crețu, Reprezentant Forțele Aeriene Române

Forţele Aeriene Române şi Baza 57 Mihail Kogălniceanu dau curs și de această dată cu mare interes propunerii venite din partea Ministerului Transportului şi Infrastructurii şi Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanța de a organiza şi realiza împreună cu autorităţile aeroportuare civile şi Aeroclubul României, într-un mod colaborativ, un spectacol aerian impresionant şi memorabil. Avem convingerea că, pe baza experienţelor de colaborare anterioare, pe baza nivelului de pregătire şi antrenament al forţelor şi mijloacelor planificate să participe la activitate, vom reuşi stimularea interesului şi atenţiei publicului larg dar mai ales a tinerei generaţii, către valorile şi tradiţiile Forţelor Aeriene atât în cadrul Zilei Porților Deschise cât și în cadrul Mitingului Aerian Black Sea Air Show – Ediția III, prin prezentări statice și dinamice a tehnicii din dotare și a procedurilor de operare.

Totodată, extindem oportunitatea oferită de schimbul uriaş de experienţă profesională şi culturală între militari parteneri şi aliaţi dislocaţi în Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu către o nouă dimensiune, aceea a strângerii legăturilor fireşti între aviatorii din ariile profesionale şi domeniile de activitate militare şi civile.”

Ioan Picu, Reprezentant Zum Logistics Fresh

Ne bucurăm nespus să luăm parte la organizarea unui eveniment de o asemenea anvergură! La finalul evenimentului pregătim o surpriză pentru spectatori. Un artist de renume național va concerta pe scena amplasată în cadrul ediției din acest an, iar pentru edițiile viitoare, cu speranța unor viitoare colaborări, evenimentele vor îmbrăca forma unui adevărat festival. Mulțumim anticipat tuturor sponsorilor care ni se vor alatura evenimentului, partenerilor din mediului de afaceri constănțean și OMD Mamaia Constanța! Vă așteptăm într-un număr cât mai mare!

Distribuie acest articol
Lasă un comentariu