Vrei să afli povestea Cazinoului din Constanța? Participă la tururile ghidate gratuite oferite de Muzeul de Istorie

Dobrogea Explore
Dobrogea Explore
2 Min Read

Vrei să afli povestea Cazinoului? 32 de tururi ghidate vor fi organizate pe faleza orașului și pe cea a stațiunii Mamaia. Aceste tururi vor oferi o privire asupra istoriei Bulevardului Elisabeta și a Cazinoului din Constanța și Mamaia, două clădiri emblematice ale arhitecturii de vilegiatură de la malul mării.

Primele patru tururi ghidate vor avea loc sâmbătă, 22 iunie 2024, la orele 10:00 și 11:30, respectiv duminică, la orele 17:30 și 19:00. O oportunitate minunată pentru a explora istoria și arhitectura acestor clădiri fascinante.

Vrei să afli povestea Cazinoului din Constanța? Pentru înscrieri, sunați la numărul de telefon al reprezentantului MINA Constanța

Doritorii pot participa gratuit la aceste tururi, iar grupurile vor fi formate din maxim 25 de persoane per tur. Pentru înscrieri, sunați la numărul de telefon 0735/105.373 (Cristian Cealera, reprezentant MINA Constanța).

Proiectul este organizat de Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța, finanțat în parte de Administrația Fondului Cultural Național. Acesta se concentrează pe patrimoniul arhitecturii de vilegiatură de la malul mării, în special pe istoria Cazinoului din Constanța și a Cazinoului din Mamaia.

De asemenea, partenerul Discover Dobrogea, reprezentat de Auris Luca, se alătură acestui eveniment cultural.

Precizăm că tururile de prezentare nu vor include vizite în interiorul clădirilor, cu atât mai mult cu cât Cazinoul din Constanța se află în plin proces de reabilitare.

Distribuie acest articol
Lasă un comentariu