VIN la MARE, un eveniment inedit, în Destinația Mamaia – Constanța VIDEO

Dobrogea Explore
Dobrogea Explore
7 Min Read

VIN la MARE, un eveniment inedit ce îmbină pasiunea pentru vinuri și frumusețea litoralului românesc va avea loc la Mamaia, pe 14 iunie.

Evenimentul va reuni specialiști din industria HORECA, turism și ospitalitate de pe litoral și se va desfășura la Restaurant Diplomatic Mamaia. Evenimentul este organizat de Dolphin Travel & Events și are are ca parteneri strategici Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța și Organizația de Management al Destinației Județului Constanța.

„Pe 14 iunie, la Restaurant Diplomatic Mamaia, invităm specialiștii din industria Horeca și turism de pe litoral să se reunească în cadrul acestui eveniment menit să promoveze potențialul turismului viticol și gastronomic local. Evenimentul va fi organizat în două părți. Prima parte va fi o conferință la care avem invitați specialiști de renume, printre care Dragoș Anastasiu, Radu Savopol, Călin Ile și alții din industria turismului de pe litoral. Partea a doua va fi o cină cu socializare și degustare de vinuri și produse locale, prin care dorim să îi aducem într-un singur loc pe cei din industria Horeca, dar și pe cei care interacționează ca și clienți, colaboratori sau furnizori cu această industrie. Este o ocazie de a se reuni înainte de începerea sezonului estival. Inițiativa este susținută de Organizația de Management a Destinației Mamaia-Constanța. Ne dorim să creăm în acest mod un obicei, aceasta fiind prima ediție, urmând ca, bineînțeles, să urmeze și alte ediții, astfel aducând în prim plan atât problemele operatorilor de pe litoral, cât și soluții și bune practici din industrie. Scopul final este ca turiștii să beneficieze de servicii de calitate și să consume produse locale.

Pe de o parte, este dorința de a ajuta acești specialiști să se dezvolte în carieră și să își dezvolte businessurile, dar implicit asta duce și la atragerea turiștilor și la arătarea potențialului turismului viticol și gastronomic prin diverse experiențe turistice, tururi, degustări, care se pot organiza nu doar în sezon, ci și în afara sezonului, astfel generând turism și în extrasezon”, a declarat Luiza Oprea pentru Dobrogea Explore.

VIN la MARE, un eveniment inedit în Destinația Mamaia – Constanța

Evenimentul “VIN la Mare” este mai mult decât un eveniment; este un catalizator pentru dezvoltarea durabilă a turismului pe litoral, menit să atragă un număr crescând de turiști, atât români cât și străini, în afara sezonului estival tradițional, poziționând Dobrogea pe harta turismului viticol”, a declarat George Măndilă, președintele Organizație de Management Mamaia – Constanța.

În cadrul conferinței, personalități importante din turism vor dezbate subiecte actuale și necesare, ce vin ca suport în dezvoltarea afacerilor din turismul de pe litoral: tendințele actuale și viitoare ale industriei, sustenabilitatea, soluții pentru extinderea sezonului pe litoral, prin experiențe gastronomice și degustări de vin, digitalizarea afacerilor, influența tehnologiei și inteligenței artificiale în turism, provocările operatorilor de pe litoral, networkingul antreprenorial, etc.

Cine sunt speakerii

Participantii vor descoperi astfel cum să folosească cele mai recente instrumente pentru a atrage mai mulți clienți și cum să crească volumul de vânzări. Participarea la acest eveniment reprezintă o investiție în viitorul afacerilor din HORECA de pe Litoral, o ocazie de învățare și dezvoltare profesională.

Moderator va fi Călin Ile – Managing Partner Premier Hospitality și Președinte de onoare F.I.H.R. Invitati în calitate de vorbitori sunt:

– Dragoș Anastasiu – Președinte Grup Eurolines; Investitor în Turism

– Radu Savopol – Președinte H.O.R.A. și Co-Fondator Lanțul de Cafenele 5 to Go

– George Mandilă – Președinte O.M.D. Mamaia-Constanța

–Sebastian Ionuț Puznava – Vice-Președinte Patronatul MAREA Mamaia-Constanța; Vice-Președinte Board FIHR; Vice-Președinte O.M.D. Mamaia-Constanța

– Iuliana Tasie – Vice Președinte O.P.T.B.R. și Director Hotel Europa – Ana Hotels

– Tímea Imecs – Ambrus – CEO TravelMinit.ro – Romania

– Iulian Beiu – Managing Director Accent DMC

– Tudor Galoș – Consultant si Fondator Galoș Consulting

– Diana Slav – Ghig local și Somelier

Cum va decurge evenimentul

După conferință, participanții sunt invitați să savureze o gamă variată de vinuri de la cramele locale, să descopere gastronomia locală și să se bucure de o atmosferă vibrantă, plină de pasiune și creativitate. Este o ocazie rară de a întâlni somelieri, producători de vin, de a înțelege povestea din spatele fiecărui pahar și de a experimenta tradiția și inovația care definesc peisajul viticol dobrogean.

“VIN la mare” se adresează cunoscătorilor și profesioniștilor în turism, care împărtășesc o iubire pentru cultura bunăstării culinare și a vinului. Este o ocazie de a experimenta, de a învăța și de a se bucura de compania altora care împărtășesc aceleași pasiuni. Vinurile Dobrogei, cu o paletă aromatică complexă și o identitate inconfundabilă, vor fi vedetele acestui eveniment .

Împreună, putem contribui la creșterea și diversificarea ofertei turistice pe litoral, transformând Dobrogea într-o destinație de referință pentru turismul viticol, au transmis organizatorii.

Parteneri Diamond: TravelMinit.ro, Clinica Regina Maria, Make-IT Smart

Parteneri Gold: Doza de Fresh, Elion, Branzeturi TU, Nespresso

Crame participante: Domeniile Caraman,Crama Liuta, Crama Darie, Crama Histria, Crama Alira, Domeniul Bogdan, Domeniile Vladoi, Domeniile Mitroi, Vin de Garaj

Parteneri Media: GoNEXT , CTnews, Amintiri din Dobrogea, Ie Dobrogeana, Revista Horeca Romania, Trends HRB.

Elena Luiza Oprea are o experiență de peste două decenii în management hotelier, turism, organizare evenimente și relații publice. În prezent, conduce Dolphin Travel & Events, o agenție de turism și organizare de evenimente pe care a înființat-o în urmă cu mai bine de 10 ani.

Înainte de a înființa compania, a lucrat în roluri de conducere în marketing la hoteluri notabile precum Hotel Iaki din Mamaia, Hotel Sulina International, unde a dezvoltat strategii care au îmbunătățit experiența clienților și performanța afacerii.

Distribuie acest articol
Lasă un comentariu