UNTOLD și NEVERSEA vor organiza un parc tematic de Crăciun, în București | VIDEO

Dobrogea Explore
Dobrogea Explore
1 Min Read
Organizatorii neversea și untold vor organiza un parc de crăciun în drumul taberei, București

Organizatorii celor două festivaluri vor amenaja un parc tematic de Crăciun în Parcul Drumul Taberei din București, în perioada 25 noiembrie – 27 decembrie.

Aici, timp de o lună, vizitatorii se vor bucura de o experiență unică, ce va oferi mix-ul perfect dintre magia de festival și spiritul sărbătorior de iarnă. Pe lângă activitățile tradiționale de Crăciun, organizatorii pregătesc workshop-uri și ateliere pentru copii și adulți, spectacole de lumini, activități și experiențe magice care vor întreține spiritul sărbătorilor, în premieră, în București.

Conceptul spațiului, amenajarea și activitățile gândite vor transforma zona într-un loc ideal pentru întreaga familie. Parcul tematic de Craciun va atrage fără îndoială vizitatori din toata țara și va deveni principala atracție pentru locuitorii capitalei. Bucureștiul merită un proiect gândit după expertiza noastră, la standarde înalte, așa cum am demonstrat că putem realiza în tot ceea ce am făcut până acum”, a declarat Edy Chereji, co-fondator UNTOLD.

Proiectul este organizat de grupul UNTOLD Universe, în colaborare cu Primăria Sectorului 6, și este finanțat în totalitate din fonduri private. Târgul de Crăciun va activa în baza unui contract de închiriere de spațiu, iar accesul publicului este gratuit.

Distribuie acest articol
Lasă un comentariu