Salonul de Primăvară 2024 aduce artiști consacrați la Muzeul de Artă Constanța

Dobrogea Explore
Dobrogea Explore
1 Min Read

Iubitorii artelor plastice sunt invitați la Muzeul de Artă Constanța, unde în perioada 10 – 31 mai 2024 are loc Salonul de Primăvară 2024. Evenimentul este organizat de Filiala Constanța a Uniunii Artiștilor Plastici din România și își propune să aducă în atenția publicului o paletă bogată de creații ale artiștilor plastici profesioniști locali.

Expozitia este o cerebrare a diversității. Așa cum ne-am obișnuit și la edițiile precedente, Salonul de Primăvară 2024 reunește lucrări realizate în diferite stiluri și tehnici, reflectând personalitatea artistică a fiecărui participant. Publicul va avea ocazia să admire atât lucrări figurative, cât și non-figurative, putând intui astfel preferințele artistice ale creatorilor.

Printre numele sonore care expun la această ediție se numără Loretta Băluță, Eugenia Leca Botezatu, Cătălin Botezatu, Aurelian Broască, Doina Misian și mulți alții.

Dacă sunteți în Constanța în perioada următoare, nu ratați ocazia de a vizita Salonul de Primăvară 2024 și de a vă bucura de arta plastică contemporană românească!

Distribuie acest articol
Lasă un comentariu