Rugby CSM Constanța: A șasea victorie consecutivă

Dobrogea Explore
Dobrogea Explore
2 Min Read

A șasea victorie consecutivă pentru echipa de rugby a CSM Constanța aduce un punct bonus în deplasare.

În cadrul etapei a 9-a din Divizia Națională de Seniori la rugby, sâmbătă, CSM Constanța a evoluat pe terenul echipei RC Gura Humorului și a avut o prestație foarte bună, câștigând cu punct bonus, scor 36-19.

Formația, antrenată de Alexandru Lupu, a fost superioară la toate capitolele, învingând fără emoții, iar raportul încercărilor a fost favorabil câștigătorilor cu 5-2.

Punctele constănțenilor au fost reușite de: Daniel Chirică – 1 eseu, Marian Muntianu – 1 eseu și 3 transformări, Waisake Raqili – 1 eseu, Eduard Matei – 1 eseu, Ionuț Spiridon – 1 eseu, Ionuț Sava – 1 transformare, 1 lp.

Rugby CSM Constanța: A șasea victorie consecutivă

Jucătorul meciului a fost desemnat Marian Muntianu de la CSM Constanța, care a realizat 11 puncte (1 eseu și 3 transformări).

Echipa constănțeană a reușit a șasea victorie consecutivă din actualul campionat unde înregistrează 7 succese și 1 înfrângere.

Joi, 13 iunie la Mangalia, CSM Constanța va susține partida restantă cu Sportul Studențesc București, ultima înaintea pauzei de vară, campionatul urmând să se reia în luna septembrie.

Vezi și: 9 medalii la Europene pentru canotorii CSM Constanța

Distribuie acest articol
Lasă un comentariu