OMD Tulcea, campanie de atragerea membrilor

Dobrogea Explore
Dobrogea Explore
2 Min Read
OMD Tulcea, campanie de atragerea membrilor

OMD Tulcea, campanie de atragerea membrilor noi – așa ar putea fi descrisă inițiativa coordonatorului Alexandru Filip de a invita firme din domeniul HORECA să se alăture proiectului. „Știm că unde-s mulți, puterea crește”, a subliniat Filip. În acest context, OMD își propune să convingă cât mai multe unități de cazare să se alăture organizației.

Pentru a atinge acest obiectiv, reprezentanții OMD au efectuat un tur al unităților de cazare din oraș, distribuind pliante și stickere din prima serie a campaniei „Tu și Tulcea”. Filip a explicat că această acțiune va continua până la sfârșitul lunii, urmând să fie vizitate și alte locații.

OMD Tulcea, campanie de atragerea membrilor

Deschiderea către noi membri este un punct cheie al acestei campanii. Filip a menționat că partenerii OMD beneficiază de avantaje semnificative, cum ar fi implicarea în procesul decizional și promovarea afacerilor lor prin diverse canale de marketing, inclusiv pagini pe rețele sociale, hărți turistice și aplicații mobile. „Timpul și banii investiți în taxa de membru sunt răsplătiți cu recunoștință și beneficii suplimentare”, a adăugat Filip.

OMD subliniază că toate eforturile lor sunt dedicate dezvoltării turismului în Tulcea, ceea ce aduce beneficii întregii industrii. „Taxa turistică plătită de unitățile de cazare este esențială pentru bugetul OMD-ului”, a explicat Filip.

Dacă dețineți o unitate de cazare în Tulcea și doriți să primiți pliante, Filip vă invită să lăsați un mesaj privat. De asemenea, cei interesați să devină membri OMD pot trimite un email la contact@tusitulcea.ro. Cererile vor fi supuse votului în prima adunare generală.

„Vă așteptăm cu brațele deschise!”, a încheiat Alexandru Filip, subliniind importanța colaborării pentru dezvoltarea turismului local.

Distribuie acest articol
Lasă un comentariu