Medalii la Europenele de tineret pentru halterofilul Robert Florea de la CSM Constanța!

Dobrogea Explore
Dobrogea Explore
1 Min Read

În cadrul Campionatelor Europene de haltere pentru juniori (Under-20) și tineret (Under-23) desfășurate la București, halterofilul Robert George Florea de la CSM Constanța a obținut o performanță remarcabilă, câștigând trei medalii de bronz în categoria 67 de kilograme, la stilurile smuls, aruncat și la total.

Antrenat cu dăruire de Aurel Tătaru la clubul de la malul mării, CSM Constanța, tânărul sportiv a demonstrat talentul și dedicarea sa, aducând onoare României și orașului Constanța. Lotul României, format din 33 de sportivi, 20 la juniori și 13 la tineret, s-a bucurat de o reprezentare impresionantă în competiție.
„La București se desfășoară întrecerile Campionatelor Europene de haltere pentru juniori (Under-20) şi tineret (Under-23).
La această competiție, Robert George Florea de la CSM Constanța a avut o evoluție remarcabilă, câștigând trei medalii de bronz la categoria 67 de kilograme, (tineret) la stilurile smuls, aruncat și la total.
Halterofilul de la CSM Constanța este antrenat la clubul de la malul mării de Aurel Tătaru.
Lotul României pentru Campionatele Europene de juniori şi tineret este alcătuit din 33 de sportivi, 20 la juniori şi 13 la tineret.
Hai România! Hai Constanța!”, au transmis reprezentanții CSM Constanța.

Distribuie acest articol
Lasă un comentariu