De ce să vizitezi Dobrogea, California României, cu Cristian Cealera, autorul Poveștilor Mării Negre

Dobrogea Explore
Dobrogea Explore
2 Min Read

Te-ai întrebat vreodată ce te determină să alegi destinația de vacanță? Ce te-a făcut să alegi Brașov sau Bansko pentru o escapadă de iarnă, ori Creta sau Antalya pentru o vară la mare? Au fost oare prețurile, condițiile de cazare, sau poate promisiunea unor mâncăruri delicioase?

Noi suntem convinși că, de fiecare dată, mai întâi a fost POVESTEA. Informațiile care ne trec prin fața ochilor, o postare pe Facebook, o discuție a unor prieteni, o poveste auzită, o carte citită. Chiar dacă nu suntem conștienți de asta, informațiile se depozitează într-un colț al memoriei noastre, unde cresc și se dezvoltă, iar apoi se transformă în emoții, în dorințe.

Am avut o discuție antrenantă cu Cristian Cealera, autorul Poveștilor Mării Negre, despre aceste povești care stârnesc curiozitatea oamenilor și îi fac să vrea să exploreze mai mult.

Cealera este scriitor, istoric, jurnalist și realizator de filme documentare, care a adunat și rescris legende, mituri și povestiri istorice din Dobrogea.

Poveștile lui Cealera sunt piese de puzzle care, împreună, creează o identitate culturală a Dobrogei. Fiecare poveste este o invitație la descoperirea acestui tărâm magic și divers, ca o Californie a României, încă insuficient cunoscut.

Misiunea noastră este să promovăm Dobrogea prin jurnalism făcut cu pasiune. La Întâlnirile cu Valoare Adăugată, vă prezentăm oameni și idei, oferindu-vă informații, sfaturi și inspirație. Printre invitații noștri se numără antreprenori locali, personalități culturale, reprezentanți ai administrației și oameni cu povești extraordinare.

Distribuie acest articol
Lasă un comentariu