De ce este important ca fermierii să se asocieze în cooperative. Interviu cu Liliana Marinescu

Dobrogea Explore
Dobrogea Explore
1 Min Read

Fermierii români încă ezită să intre în cooperative, dar altfel ei nu pot beneficia de finanțare, explică Liliana Marinescu, antreprenor și consultant în fonduri europene. În plus, membrii cooperatori au parte de o serie de scutiri de impozite și taxe locale.

Interlocutoarea noastră a fondat, la Baia (județul Tulcea), Cooperativa Agricolă Bio Garden Hamangia, și le-a oferit automat calitatea de membri fermierilor cu care a colaborat în scrierea de proiecte. De anul acesta, cooperativa din Baia va începe să depună proiecte comune de finanțare cu fonduri europene.

Puteți urmări mai jos întregul dialog cu Liliana Marinescu.

Liliana Marinescu este antreprenor, profesor universitar, consilier judeţean şi vicepreședinte la nivel național, pe agricultură, în cadrul Organizației Femeilor Antreprenor UGIR. A adus, prin proiectele scrise, peste 30 de milioane de euro în județul Tulcea. Este un interlocutor căutat de mass media locală și centrală, ca specialist în subiecte legate de economie și agricultură.

Credem că prin contribuția la dezvoltarea afacerilor în agricultură din județul Tulcea, compania Lilianei Marinescu, Agro Line Consulting, se înscrie cu succes în categoria VALORILOR LOCALE.

Distribuie acest articol
Lasă un comentariu