CSMCT – Dinamo: Meci decisiv pentru Europa!

Dobrogea Explore
Dobrogea Explore
4 Min Read
EHF European League

CSMCT – Dinamo: Meci decisiv pentru Europa ce se va disputa marți, 27 Februarie, la ora 19.45, când toate drumurile duc la Sala Sporturilor! Cele mai bune echipe din handbalul masculin românesc continuă lupta în Europa! CSM Constanța joacă împotriva lui Dinamo București pentru a doua oară în Grupa a IV-a din faza principală a EHF European League.

Un meci decisiv pentru continuarea parcursului european în acest sezon! Victoria este unica opțiune pentru echipa noastră, care are nevoie și de un joc favorabil al rezultatelor pentru a prinde locul 3 în clasamentul final al grupei și șansa de a juca, astfel, în play-off-ul pentru sferturile de finală.

Băieții antrenați de George Buricea și Ionuț Pușcașu au strâns rândurile după ce au cedat pe terenul lui Dinamo și au câștigat categoric în fief-ul celor de la CSM București, 34-25. Dinamo s-a impus la Suceava, cu 40-36, și rămâne liderul neînvins din Liga Zimbrilor.

CSMCT – Dinamo: Meci decisiv pentru Europa. Thriller în două părți?

Meciurile dintre Constanța și Dinamo au fost de cele mai multe ori echilibrate, dar nu este o premieră ca una dintre echipe să se impună la o diferență mare, așa cum a fost marțea trecută la București, când campionii au câștigat cu 33-23. S-a întâmplat chiar la precedenta înfruntare din Europa, din urmă cu 17 ani, atunci când Constanța și Dinamo au oferit un veritabil thriller în două părți.

HCM, la acel moment deținătoarea titlului, venea după o grupă în Champions League, cu victorii împotriva lui Banik Karvina (Cehia) și Gudme (Danemarca), dar și o dublă-șoc cu THW Kiel. Clasată pe locul 3 în grupă, echipa antrenată de Lucian Râșniță obținea biletele pentru optimile de finală ale Cupei Cupelor, unde avea să o întâlnească pe Dinamo. Pe 3 Decembrie 2006, HCM a câștigat la Constanța, cu 31-20, un meci în care Buricea a marcat 3 goluri, dar dramatismul a atins cote maxime o săptămână mai târziu, la Buzău.

Dinamo a încercat imposibilul și s-a impus cu 27-17, calificarea fiind decisă astfel la un gol diferență în favoarea Constanței!

Ecuația calificării depinde acum și de celelalte rezultate în grupă

Dacă CSM Constanța (2 puncte) câștigă cu Dinamo (2p), iar campioana României pierde sau face egal în ultima etapă, acasă, cu Sporting Lisabona (6p), atunci echipa noastră merge în play-off de pe locul 3, indiferent de rezultatul ultimului său meci pe care îl va juca în deplasare cu Fuchse Berlin.

„VICTORIA este singura opțiune pentru echipa noastră, care are nevoie susținerea suporterilor mai mult decât oricând! Haideți să umplem din nou tribunele! Să fim AL 8-LEA JUCĂTOR! Un meci de a fi sau a nu fi în Europa! CSM Constanța – Dinamo București. Marți, 27 Februarie, la ora 19.45! Hai, Constanța”, transmit reprezentanții CSM.

Ghidul meciului poate fi descărcat de pe site-ul CSM Constanța de aici: https://www.csmconstanta.ro/csm-constanta-dinamo-bucuresti-ghidul-meciului-official-programme/

Distribuie acest articol
Lasă un comentariu