Luptătorii de la CSM Constanța au câștigat opt medalii la Naționalele de lupte pe plajă

Dobrogea Explore
Dobrogea Explore
2 Min Read

Luptătorii de la CSM Constanța au câștigat opt medalii la Naționalele de lupte pe plaja “Obelisc” din Costinești, în perioada 10-16 iunie.

CSM Constanța s-a prezentat cu un lot valoros, care a câștigat 8 medalii, dintre care 4 de aur, 2 de argint și 2 de bronz.

La seniori s-au dovedit a fi în mare formă, reușind victorii pe linie și adjudecându-și titlurile naționale, Nicoleta Băjan la categoria 50 kg. și Denis Chirică la categoria 80 kg.

N. Băjan și D. Chirică și-au demonstrat superioritatea și la U20 unde s-au clasat pe primele locuri la aceleași categorii.

Luptătorii de la CSM Constanța au câștigat opt medalii la Naționalele de lupte pe plajă

La aceeași grupă de vârstă U20, Diana Voiculescu a urcat pe treapta a doua a podiumului la categoria 50 kg., iar Lucia Giurgică a obținut medalia de bronz la categoria +70 kg.

Un alt titlu de campioană a fost câștigat la U17 de Diana Voiculescu la categoria 50 kg.

La juniori mici, în Capionatul Național de aptitudini specifice, Patrik Cerguță s-a clasat pe locul secund la categoria 32 kg.

Sportivii sunt pregătiți la CSM Constanța de antrenorii Alina Ivan, Cornelius Trucmel, Marian Oancea, Georgios Papazou, Gheorghe Grigore.

Citește și: Peste 20 de medalii câștigate în Italia de înotătorii de la CSM Constanța

Distribuie acest articol
Lasă un comentariu