Cosmetice DIN NATURĂ, create într-o gospodărie de pe MALUL DUNĂRII

Dobrogea Explore
Dobrogea Explore
3 Min Read

Am descoperit în satul Ghindărești, județul Constanța, un atelier în care sunt create cosmetice din ingrediente naturale, sub marca Jovis.
Inițiativa le aparține unor localnici, mamă și fiică și este integrată unui punct gastronomic local, numit La Grisha.
Filofteia Matei ne-a povestit că și-a început afacerea în urmă cu 10 ani, când produsele erau disponibile doar on line. Acum, ele pot fi cumpărate din restaurantul La Grisha din Ghindărești și dintr-o serie de magazine partenere.

Cât costă produsele și ce conțin

Produsele cosmetice sunt 100% naturale, realizate manual și produse bio: săpun natural, șampon solid, ulei de corp, ser facial, unturi și uleiuri vegetale nerafinate, produse pentru copii și bebeluși, săpun de rufe.

Un săpun natural de 100 grame costă 15 lei, la fel și un șampon solid, în timp ce un șampon cu balsam, 19 lei. Unturile și uleiurile vegetale 18 și 58, iar cremele de față, între 34 și 71 de lei.

Acestea sunt doar câteva exemple. puteți găsi toate produse pe site-ul Jovis

Iată ce spun creatoarele mărcii Jovis despre produsele lor:

„Dincolo de denumirea comercială, de marketing și publicitate, Jovis este o poveste despre drag de natură, pasiune, familie și dorința unei vieți cât mai sănătoase și apropiată de principiile naturii care a fost dusă un pas mai departe. Marca Jovis are la bază și reflectă toate ideile noastre despre o viață trăită în armonie cu natura, aprecierea și menținerea tradiției precum și spiritul de respect fața de mediul înconjurător”.

Ioana Matei: „Înainte să devină un brand de produse cosmetice naturale românești, Jovis a fost un blog dedicat rețetelor cosmetice naturiste și aromaterapiei, creat din pasiune pentru puterea tămăduitoare a plantelor. Blogul meu. Decizia de a duce lucrurile un pas mai departe și de a înființa atelierul Jovis a venit în mod firesc, odată cu susținerea și incurajările cititorilor, familiei și prietenilor”.

Filofteia Matei – mama Ioanei, responsabilă cu producția în atelierul Jovis: „Nu aș fi crezut niciodată că ideea curajoasă a fiicei mele de a începe o afacere în domeniul producției de cosmetice va ajunge să imi ofere atâta satisfacție! Dar acum, când în fiecare zi deschidem ușa atelierului de producție și lucrăm cu ingrediente naturale minunate, când toată ziua de lucru este ca o ședință de aromaterapie, iar la finalul zilei mulțumirile și testimonialele clienților ne aduc cea mai mare satisfacție, acum imi dau seama că într-adevăr bucuria stă în lucrurile mărunte și că întreg procesul de creare a produselor Jovis, de la idee la alegerea celor mai potrivite ingrediente, la încercări, îmbunătățiri, analize de laborator și teste dermatologice, este o sursă constantă de bucurie și energie. Sper că reușim să vi le transmitem și vouă!”

Distribuie acest articol
Lasă un comentariu