Consultantul Liliana Marinescu le-a prezentat agenţilor economici din Tulcea și Constanța noile modificări fiscale

Dobrogea Explore
Dobrogea Explore
1 Min Read

Antreprenorul Liliana Marinescu a organizat, la Baia (județul Tulcea), o întâlnire cu mai mulți reprezentanți ai mediului de afaceri din Dobrogea, pentru a le prezenta noile modificări ale codului fiscal. Au fost prezenți reprezentanți de: PFA-uri, SRL-uri II-uri și IF-uri, care au aflat atât despre modificări fiscale ce au intrat în vigoare în luna noiembrie, cât și despre cele ce vor intra în vigoare de la 1 ianuarie 2024.

„Consider că este normal ca fiecare agent economic să fie în cunoștință de cauză atunci când ia decizia dacă vrea să lucreze pe SRL sau pe o altă formă juridică de activitate. Sper ca informațiile pe care le-au primit beneficiarii astăzi să le fie utile și de folos, astfel încât să le rămână cât mai mulți bani în buzunar”, a spus Liliana Marinescu.

Liliana Marinescu activează în județele Tulcea și Constanța și este consultant, antreprenor, cadru universitar, consilier judeţean şi vicepreședinte la nivel național, pe agricultură, în cadrul Organizației Femeilor Antreprenor UGIR. Liliana Marinescu a ajutat foarte mulți fermieri, în special din zona Baia, să obțină fonduri europene pentru investiții.

Distribuie acest articol
Lasă un comentariu