Constănţenii şi turiştii sunt aşteptaţi la spectacole de balet în aer liber

Dobrogea Explore
Dobrogea Explore
1 Min Read

Primăria Constanța îi anunţă pe cei interesaţi că pot asista la spectacole de balet ce vor avea loc la sfârşitul săptămânii viitoare în Piața Ovidiu. Spectacolele vor fi oferite de artiștii Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”.

„Au fost momente spectaculoase în Piața Ovidiu din Constanța. Valsurile vieneze, tangourile argentiniene sau dansurile grecești i-au purtat pe cei prezenți, pe aripile dansului, prin toată lumea.

Vă invităm până pe 13 august, între orele 20:30 – 21:30, în Piața Ovidiu, pe platoul din fața Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța, să vă bucurați de reprezentații artistice de înaltă ținută.

Spectacolele sunt susținute de 24 de balerini cu experiență și dansatori profesioniști, coregrafia fiind asigurată de Petronela Iordache, prim-solist la Teatrul Național de Operă și Balet Constanța.

Accesul publicului la cele 10 spectacole coregrafice este gratuit. Proiectul este finanțat de Primăria Municipiului Constanța și organizat de Iordache Olimpiada – Petronela P.F.A”, au transmis organizatorii.

Distribuie acest articol
Lasă un comentariu