Baschetbalistele CSM-Constanța sunt în finala Cupei

Dobrogea Explore
Dobrogea Explore
2 Min Read
Baschetbalistele CSM-Constanța sunt în finala Cupei

Baschetbalistele CSM-Constanța sunt în finala Cupei României. Clubul Sportiv Municipal (CSM) Constanța a reușit o performanță memorabilă în baschetul feminin. În penultimul act al turneului Final 8, desfășurat în Sepsi Arena, echipa antrenată de Alexandru Olteanu, Alina Șerban și Volha Tămîrgeanu a învins campioana en-titre, Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, cu scorul de 88-80.

Partida a fost una plină de intensitate, iar CSM Constanța a dominat tot timpul jocul. Diferența s-a făcut în sfertul al treilea, când echipa noastră a câștigat cu 24-17. Chiar dacă adversara s-a apropiat la un singur punct, 78-79, cu 3 minute înainte de final, două coșuri consecutive, reușite de Kristina Higgins și Annemarie Gödri-Părău, au spulberat orice speranță pentru gazde.

Baschetbalistele CSM-Constanța sunt în finala Cupei: Meciul, astăzi, pe DigiSport

Kristina Higgins a terminat meciul în double-double, cu 16 puncte și 10 recuperări, iar Annemarie Gödri-Părău a fost coșgetera echipei noastre, contribuind cu 24 de puncte, 2 recuperări și 5 pase decisive. Alături de ele, și alte jucătoare au avut evoluții solide: Mărginean (12p), Živković (10p), Jones (7p), Ghizilă (7p), Delić (5p), Irimia (4p), Koizar (3p) și Podar.

CSM Constanța a eliminat din competiție chiar deținătoarea trofeului și se pregătește pentru finala de Cupa României. În ultimul act, echipa noastră va întâlni CSM Târgoviște, care a dispus în prima semifinală de CSM Alexandria cu scorul de 84-51.

Meciul decisiv va avea loc luni, 11 martie, de la ora 19:00, în Sepsi Arena, și va fi transmis în direct pe DigiSport.

Distribuie acest articol
Lasă un comentariu