Autostrada spre mare – Cum îți poți petrece o zi inedită în Constanța

Dobrogea Explore
Dobrogea Explore
2 Min Read

Teatrul de Stat Constanța îți oferă o experiență completă, într-o singură zi, chiar dacă afară este iarnă. Într-un tur ghidat, vei putea cunoaște mai bine Peninsula orașului Constanța, unul dintre cele mai frumoase și interesante cartiere ale orașului, cu istorie și arhitectură deosebită. Turul este condus de ghidul local Diana Slav, care îți va oferi informații interesante și detaliate despre fiecare loc vizitat.

După tur, urmează o vizită la Muzeul de Artă Constanța, unul dintre cele mai bogate muzee de artă din România, cu o colecție impresionantă de artă europeană și românească. Vizita cu ghidul muzeului te va ajuta să descoperi poveștile și secretele celor mai valoroase opere de artă din colecție.

După un program liber, în care poți savura o masă delicioasă la unul dintre restaurantele partenere, care oferă reduceri pentru participanții la acest program, vei avea parte de un tur ghidat în Peninsula orașului Constanța, o oportunitate unică de a explora acest cartier istoric și de a admira arhitectura unică.

Seara se va încheia cu spectacolul „SEASIDE STORIES” la Sala Studio a Teatrului de Stat Constanța, regizat de Radu Afrim. Această piesă de teatru unică îți va aduce vara în inima iernii, printr-o poveste plină de umor, muzică și dans, care se petrece pe plaja din Constanța. Este o experiență memorabilă care îți va rămâne în inimă și în minte mult timp după aceea.

Așadar, dacă îți dorești o zi specială și o experiență unică în Constanța, acest tur este alegerea perfectă.

Distribuie acest articol
Lasă un comentariu