Anđela Delić, noua stea a baschetului feminin din Constanța

Dobrogea Explore
Dobrogea Explore
1 Min Read

Echipa de baschet feminin din Constanța își întâmpină cu entuziasm noua achiziție, Anđela Delić. Cu un debut impresionant în Liga Națională de Baschet Feminin, Delić a demonstrat deja valoarea sa în meciul cu CSM Târgoviște. În acest meci, a avut un aport semnificativ, înregistrând 14 puncte, 3 pase decisive, 2 recuperări și 3 intercepții.

Delić nu este străină de competițiile de top, având experiență la nivel de Cupă Mondială pentru Bosnia Herțegovina și Euroligă. Înainte de a se alătura echipei din Constanța, Anđela a jucat pentru CDB Clarinos Tenerife în Spain-LF Endesa, OA Chania (Grecia A1) și Union Saint-Amand Porte du Hainaut (France-LFB).

„Anđela Delić este noua jucătoare a Constanței, cu un debut în Liga Națională de Baschet Feminin în deplasarea de la CSM Târgoviște, unde a avut un aport de 14 puncte înscrise, 3 pase decisive, 2 recuperări și 3 intercepții.
Cu experiență la nivel de Cupă Mondială pentru Bosnia Herțegovina și Euroligă, Anđela se alătură echipei noastre după un sezon în care a jucat pentru CDB Clarinos Tenerife în Spain-LF Endesa, OA Chania (Grecia A1) sau Union Saint-Amand Porte du Hainaut (France-LFB).
Welcome to Constanța, Anđela”, au transmis cei de la CSM.

Distribuie acest articol
Lasă un comentariu