Votează pentru logo-ul stațiunii Mamaia! A început etapa de vot public pentru noua identitate vizuală

Dobrogea Explore
Dobrogea Explore
3 Min Read
Votează pentru logo-ul stațiunii Mamaia.

Votează pentru logo-ul stațiunii Mamaia. Toți cei interesați pot acum să își spună părerea despre noua identitate vizuală a destinației turistice Mamaia-Constanța.

Această etapă marchează un moment crucial în procesul de rebranding și modernizare a uneia dintre cele mai iubite destinații de pe litoralul românesc. Votul public se va încheia pe 27 martie 2024.

Îndemnăm toți locuitorii și iubitorii stațiunii Mamaia să participe activ la acest proces, contribuind astfel la conturarea identității vizuale a stațiunii. Pentru a vota, vizitatorii sunt invitați să acceseze platforma dedicată concursului, disponibilă online pe www.concurslogomamaia.ro. Votarea este deschisă oricărei persoane care deține o adresă de email validă, au transmis reprezentanții OMD maia Constanța.

Votează pentru logo-ul stațiunii Mamaia!

„Acest concurs reprezintă un pas important în direcția revitalizării și modernizării stațiunii noastre, Mamaia. Logo-ul ales va reflecta nu doar identitatea noastră ca destinație turistică de top, dar și spiritul comunității care o susține. Prin urmare, vă îndemn cu căldură să participați la vot și să vă asigurați că vocea dumneavoastră este auzită. Este o oportunitate unică de a contribui la viitorul stațiunii Mamaia” a declarat George Măndilă, președinte OMD Mamaia Constanța.

Pentru această etapă a concursului, din aproape 700 de propuneri inovative și creative primite, un juriu de experți a selectat 20 de lucrări pentru a fi prezentate publicului. Votul publicului are o pondere de 40% din scorul total, în timp ce votul juriului de specialitate va reprezenta 60% din punctajul final.

Dintre cele 20 de propuneri selectate, vor fi alese trei finaliste pentru a primi feedback constructiv de la juriu și pentru a fi îmbunătățite. După aceea, OMD Mamaia Constanța și juriul se vor consulta și vor anunța designul câștigător ca fiind noul logo oficial al stațiunii.

„Facem apel la toți cetățenii și iubitorii de frumos să se mobilizeze și să participe la vot, pentru a asigura că noul logo al stațiunii Mamaia va fi un simbol al inovației, tradiției și frumuseții naturale care caracterizează această perlă a litoralului românesc”, a transmis OMD Mamaia Constanța.

Înființată în primăvara anului trecut, OMD Mamaia Constanța își propune să deruleze o campanie amplă, care să schimbe percepția turiștilor asupra experienței de vacanță pe care destinația Mamaia Constanța o poate oferi pentru toate segmentele turismului de la Marea Neagră.

Distribuie acest articol
Lasă un comentariu