VIDEO| Întâlniri cu Valoare Adăugată, o emisiune cu Misiune

Dobrogea Explore
Dobrogea Explore
2 Min Read

Mă întreb mereu ce îi face pe oameni să privească un clip ce redă dialogul dintre două persoane. Să fie celebritatea invitatului? Subiectul fierbinte? Limbajul relaxat? Nevoia de informare?

Pentru un jurnalist sau un creator de conţinut, aceasta este o întrebare vitală. Căci toți visăm ca într-o zi materialele noastre video să fie urmărite de milioane de oameni.

Dar cred că mai întâi ar trebui să ne punem o întrebare mai importantă: Ce valoare aduc eu comunității cu aceste materiale?

Am acceptat și noi pariul, acela de a ne adresa această întrebare și am intrat în joc. Am început să realizăm Întâlniri cu Valoare Adăugată, o serie de emisiuni filmate în locuri diverse, cum ar fi cafenele și restaurante, bilioteci și hoteluri, locuri minunate din natură.

Vă vom prezenta oameni și idei, veți primi informații, sfaturi și inspirație. Invitați vor fi antreprenori locali, oameni de cultură, persoane din administrație, oameni pur și simplu…

Misiunea noastră

Misiunea noastră este să Promovăm Valorile Locale, până când Dobrogea își atinge potențialul turistic maxim. Noi credem că Dobrogea trebuie să fie cunoscută dincolo de stereotipurile culturale despre Delta Dunării, litoralul românesc și diversitatea etnică. Și că poate să devină destinația turistică numărul unu din România.

Am realizat episodul pilot al emisiunii noastre, pentru a ne familiariza cu formatul. Invitat a fost prietenul și colaboratul Ștefan Gîrdeanu, creator de conținut și inițiator al proiectului Azi Pescuim. Am vorbit cu Ștefan despre pescuitul ca hobby și cum poți să dezvolți o mică afacere dintr-un site despre pescuit.

Întâlniri cu Valoare Adăugată, o emisiune cu Misiune
Distribuie acest articol
Lasă un comentariu