Patinoar în aer liber la Târgul de Crăciun de la Hârșova

Dobrogea Explore
Dobrogea Explore
3 Min Read

La Hârșova a fost instalat în premieră un pationoar în aer liber, în cadrul Târgului de Crăciun amenajat de către Primărie. Patinoarul are o suprafață de 300 mp, poate găzdui până la 100 de persoane în același timp și se află în centrul orașului, chiar în fața clădirii primăriei.

„Este pentru prima dată când avem un astfel de obiectiv în oraș, iar feedback-ul de până acum a fost extrem de pozitiv. Hârșovenii apreciază inițiativa și oportunitatea de a se bucura de activități de iarnă chiar în mijlocul comunității lor. Suntem încântați să aducem ceva cu totul nou în comunitatea noastră. Prin deschiderea acestui patinoar în aer liber, le oferim hârșovenilor oportunitatea de a experimenta bucuria și frumusețea iernii într-un mod unic.

Îmi doresc ca acest patinoar să devină o tradiție de iarnă pentru orașul nostru și sunt deschis la explorarea altor inițiative creative care să-i bucure pe hârșoveni. Îmi doresc să continuu să diversific opțiunile de recreere și să oferim experiențe memorabile în fiecare sezon”, a declarat primarul Viorel Ionescu, pentru Dobrogea Explore.

Patinoarul face parte dintr-o serie mai largă de activități pe care Primăria Hîrșova le organizează în cadrul Târgului de Crăciun. În paralel cu patinajul, au avut loc deja mai multe serbări tematice, organizate cu sprijinul unităților de învățământ din localitate. Pe 17 decembrie va avea loc primul eveniment cu public în Casa de Cultură, după finalizarea lucrărilor de modernizare, iar pe 21 decembrie va fi organizat un alt spectacol, pentru a aduce bucurie în rândul celor mici și pentru a reuni comunitatea într-un spirit festiv. În tot acest timp, la căsuțele din centrul orașului vizitatorii vor putea găsi jucări, mâncăruri tradiționale și servicii de pictură pe față pentru cei mici.

„Le transmit cetățenilor noștri să se bucure de patinoar, de evenimentele festive și de atmosfera caldă pe care comunitatea noastră o oferă în această perioadă. Sărbători fericite și un an nou plin de bucurii pentru toți locuitorii orașului Hârșova!”, a mai spus primarul orașului Hârșova, Viorel Ionescu.

Distribuie acest articol
Lasă un comentariu