Fii martorul unei premiere de excepție în Jurilovca: Inaugurarea portului și un spectacol de drone ce îți va electriza simțurile

Dobrogea Explore
Dobrogea Explore
2 Min Read

Primarul Jurilovcăi, Eugen Ion, a fost subiectul discuțiilor în ultimele săptămâni datorită aspectului său bronzat. Oamenii și-au exprimat ușor invidia, întâmpinându-l cu remarci precum: „Vai, dom’ primar, ai fost în vacanță! Să-ți fie de bine!” sau „Ooo, ce bronz frumos! Dubai?”. Cu toate acestea, primarul a dezvăluit că secretul bronzului său nu constă în vacanțe luxoase, ci în munca asiduă și pasiunea pentru comunitatea sa.

Jurilovca, un loc binecuvântat:

Primarul Jurilovcăi a subliniat faptul că locuitorii comunei sunt binecuvântați în ceea ce privește obținerea unui bronz sănătos. Oamenii din Jurilovca se bronzează la muncă, în timp ce se ocupă de diverse proiecte și lucrări pentru dezvoltarea localității lor. Această muncă asiduă și dedicată a comunității a dus la rezultate remarcabile și a făcut ca Jurilovca să fie un loc de invidiat.

Inaugurarea portului turistic:

Ocazia de a demonstra în mod spectaculos progresul și dezvoltarea comunei Jurilovca vine odată cu inaugurarea celui mai modern port din Dobrogea. Evenimentul va avea loc pe 17 iunie și va fi marcat printr-un show impresionant de drone, realizat de către EVSKY Drone Show. Show-ul de drone organizat la Jurilovca va aduce o premieră în industrie. Pentru prima dată, muzica folosită în spectacolul de drone a fost compusă special pentru acest eveniment. Rezultatul final va fi o combinare perfectă între tehnologia modernă a dronelor, sensibilitatea unui artist legendar – Nicu Alifantis, care sărbătorește 50 de ani de carieră, și povestea impresionantă a comunității Jurilovca, care nu s-a ferit niciodată de greutăți.

Invitație la eveniment:

Eugen Ion îi invită pe toți cei interesați să participe la inaugurarea portului turistic și la spectacolul de drone ce va avea loc pe 17 iunie. Oamenii sunt încurajați să vină și să se bucure împreună de această mică bijuterie arhitectonică și constructivă, precum și de povestea impresionantă a unei comunități unite prin munca și pasiunea pentru dezvoltare.

Distribuie acest articol
Lasă un comentariu