Două constănţence au câștigat 7 medalii la Campionatele Europene de tenis de masă pentru juniori!

Dobrogea Explore
Dobrogea Explore
3 Min Read

Junioarele cu dublă legitimare (CSM Constanța/Liceul cu Program Sportiv “Nicolae Rotaru” Constanța) Elena Zaharia și Bianca Mei-Roșu au avut rezultate excelente la Campionatele Europene de tenis de masă pentru juniori de la Gliwice (Polonia).

Cele două jucătoare de la CSM Constanța au câștigat șapte medalii, dintre care patru de aur, una de argint și două de bronz.

Elena este regina Europei cu trei medalii de aur, la simplu, mixt și pe echipe, dar și un bronz la dublu, iar Bianca are o medalie de aur pe echipe, una de argint la dublu și una de bronz la simplu.

Elena Zaharia și Bianca Mei-Roșu au devenit campioane continentale cu echipa României, Elena Zaharia este campioană europeană la dublu mixt, Bianca are un argint la dublu, Elena bronz la dublu, iar cele două componente ale CSM Constanța, Elena Zaharia și Bianca Mei-Roșu și-au adjudecat medaliile de aur respectiv bronz în proba de simplu la U19.

Cele două constănțence s-au întâlnit în semifinale, câștigată de Elena Zaharia, care a câștigat și finala competiției jucată împotriva altei compatrioate, Ioana Sângeorzan pe care a învins-o cu 4-2.

Bianca Mei-Roșu este vicecampioană europeană în proba de U19 dublu feminin, alături de Mia Griesel, din Germania, dar și-a adjudecat și medalia de bronz în proba de simplu la competiția continentală.

La dublu, Elena a obținut medalia de bronz, alături de croata Hana Arapovic.

CSM Constanța a fost reprezentată în delegația României de antrenorii Anamaria Sebe (antrenorul principal al lotului național de cadete), Viorel Filimon (antrenor federal) și Mioara Șincan, psiholog sportiv.

Echipa feminină a României a câştigat medaliile de aur la Under-19, la Campionatele Europene de tenis de masă pentru juniori.

La feminin, România (Elena Zaharia, Ioana Sîngeorzan, Bianca Mei-Roşu, Evelyn Ungvari, Adela Struna) a învins în finală Germania cu 3-2.

Podiumul probei de dublu mixt la Under-19 a fost integral românesc, sâmbătă, la Campionatele Europene de tenis de masă pentru juniori.

Medaliile de aur au fost obţinute de perechea Darius Movileanu/Elena Zaharia, după o victorie cu 3-0 în faţa cuplului Eduard Ionescu/Ioana Sîngeorzan, medaliat cu argint.

Distribuie acest articol
Lasă un comentariu