Deliciile Pescărești Gura Portiței Jurilovca, on-line

Dobrogea Explore
Dobrogea Explore
3 Min Read
Deliciile Pescărești Gura Portiței, on line

Deliciile pescărești Gura Portiței Jurilovca pot fi comandate acum și on-line, aici.

Dacă vrei să mănânci pește adevărat, preparat după rețetele tradiționale ale lipovenilor din Jurilovca, nu rata aceste produse!

Acesta este un mod grozav de te bucura de tradiție, dar și de modernitate, căci rețetele sunt adaptate așteptărilor omului contemporan, așa cum spune producătorul:

„Aici preparăm delicii pescărești, din peștele adus de pescari din lagună sau mare. Am învățat asta în timp, de la oamenii locului, care cunosc rețete moștenite de la străbunii lor. Sunt rețete vechi, minunate prin simplitatea lor, care ne-au inspirat să creăm produse noi, adaptate omului modern, cu gusturi alese”.

Așa cum publicația noastră a mai scris, compania care deține binecunoscutul Sat de Vacanță Gura Portiței a deschis în Jurilovca o fabrică de semiconserve din pește.

Administratorul companiei, Gabriel Dițu, a declarat pentru Dobrogea Explore că a răspuns astfel dorinței turiștilor de a se bucura de produse de calitate, gătite după rețete tradiționale lipovenești.

Conform producătorului, rețetele sunt sută la sută naturale, doar pește și legume, fără aditivi.

Ce produse Deliciile pescărești Gura Portiței pot fi comandate on line

  • zacuscă de pește picantă
  • zacuscă cu bucăți de sturion
  • hamsie marinată în ulei
  • sturion marinat în ulei de măsline
  • sturion marinat în ulei de struguri
  • pește prăjit și marinat

Acestea sunt bunătățile ce pot fi comandate pe site sau cumpărate de la magazinul fabricii, situat în Portul Turistic Jurilovca.

Miracolul Jurilovca

În ultimii ani, satul tradițional Jurilovca atrage tot mai mulți vizitatori și a devenit o atracție turistică foarte vizitată. Ultimul eveniment organizat aici în 2023, inaugurarea Noului Port Turistic (unde se află și fabrica Deliciilor Pescărești) a adunat 150.000 de participanți!

Fabrica de Delicii Pescărești Gura Portiței, Jurilovca

Turiștii vin la Jurilovca pentru tradițiile rușilor lipoveni, mâncarea unică sau excursiile cu șalupa pe lacul Razelm sau în Delta Dunării.

Cea mai complexă experiență este oferită de Satul de Vacanță Gura Portiței. Acesta este așezat pe un cordon de nisip ce unește Delta Dunării de Marea Neagra și oferă astfel o experiență unică.

Deliciile pescărești Gura Portiței vin în completarea altor produse autohtone din Jurilovca și întregesc o piață în dezvoltare, a produselor locale autentice.

Mihai Răzvan ROTARU

Distribuie acest articol
Lasă un comentariu