Constanța va fi gazda unei noi competiții de Canotaj pe Mare

Dobrogea Explore
Dobrogea Explore
1 Min Read

Plaja Reyna din Constanța, va găzdui în perioada 26-27 August, Campionatul Național de Canotaj pe Mare 2023 pentru Juniori, Seniori și Masters.
Canotajul pe Mare va fi disciplină olimpică începând cu 2024, proba fiind inclusă în Jocurile Olimpice de la Paris 2024. Canotajul de coastă reprezintă versiunea extremă, partea plină de aventură a canotajului. Se practică pe mare şi este o ramură a canotajului foarte populară în ţări precum Italia, Franţa sau Marea Britanie
Ambarcaţiunile cu ajutorul cărora se practică canotajul de coastă sunt mai robuste şi mai stabile decât cele pentru canotajul clasic. Comparativ cu canotajul clasic, desfăşurat pe canale sau lacuri, canotajul pe mare este mai dificil, sportivii trebuie să fie mai atenţi cu valurile şi vântul mai puternic.

Un eveniment organizat de: Primăria Municipiului Constanța, Federația Română de Canotaj și CSM Constanța.
Parteneri: UniCredit Bank România, Primăria Pantelimon, Kaufland, Edenia Foods, Apa Bucovina, Țiriac Auto / Ford România, Herbalife.
Parteneri locali: CELCO, Catena – Farmacia Inimii, Arrow Sea Trading, Solid House Residences, Mega Gym, Cannoleria, Domeniile Ovidiu, Stirom LTD, Sophie Patisserie, ENG Free, Curățenie Profi, ZIP Escort.

Distribuie acest articol
Lasă un comentariu