Triatloniștii CSM Constanța, pe podiumul național

Dobrogea Explore
Dobrogea Explore
1 Min Read

La Campionatul Național de Supersprint, triatloniștii de la Clubul Sportiv Municipal Constanța au obținut rezultate remarcabile! Carol Popa și Raul Petre au monopolizat primele două locuri la categoriile Juniori 1, Under-23 și Elite.

Poziții pe care și le-au păstrat și în clasamentul general al competiției de la Călărași, desfășurată în cadrul Festivalului Danubeman Triathlon 2024! Primul triatlonist român din istorie care a ajuns pe locul 1 în ranking-ul Europe Triathlon, datorită rezultatelor excelente obținute în acest an, la etapele de Cupa Europei de la Quarteira, Yenișehir și Caorle, Carol Popa s-a impus clar, fiind cronometrat în 28.42 (300m înot, 10km bicicletă și 2,5km alergare).

Triatloniștii CSM Constanța, pe podiumul național

Raul Petre a obținut al doilea timp, 29.12. Alți doi sportivi de la CSM Constanța au încheiat în Top 10, la general, în competiția masculină. Învingător la Juniori 2 și al treilea la Juniori 1, Gabriel Mihăilescu s-a clasat pe locul 5, în timp ce Paul Galoiu a fost pe 8. La fete, Amalia Singuran a terminat pe locul 7, iar Ioana Badea pe locul 11, la general.

„Felicitări, sportivilor și antrenorilor Cristi Doicescu și Gabriel Constatinescu. Hai, Constanța”, au transmis reprezentanții CSM.

Distribuie acest articol
Lasă un comentariu