Se redeschid zborurile spre Aeroportul Constanța, dinspre Cluj şi Oradea

Dobrogea Explore
Dobrogea Explore
2 Min Read
242798506 4448130181907286 4753678010544845999 n

Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța anunță că începând cu data de 20 iunie 2022, se redeschid zborurile pe rutele Cluj Napoca – Constanța – Cluj Napoca cu 3 frecvențe/săptămână și Constanța – Oradea – Constanța cu 2 frecvențe/săptămână, curse operate de compania aeriană Blue Air.


Zborurile pe aceste rute se vor desfășura conform orarului de zbor, program ce poate fi accesat pe site-ul companiei aeriene, https://www.flyblueair.com/ro/ro/. Durata călătoriei este de 1 oră și 5 minute. Biletele sunt disponibile pe site-ul companiei aeriene și în agențiile de turism partenere.
Bogdan Ionuț Artagea, Director General Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța:
„În urma eforturilor noastre continue pentru atragerea de zboruri noi pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța și în urma discuțiilor purtate anual cu operatorii aerieni, astăzi comunicăm o veste bună pentru constănțeni și pentru viitorii turiști: redeschiderea celor 2 rute. Mulțumim Blue Air pentru parteneriatul îndelungat, iar noi purtăm în continuare discuții cu alți operatori aerieni pentru a deschide noi destinații interne și externe cu plecare de pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța.”

blue air


Blue Air: “Suntem bucuroși să ne extindem în sezonul de vară 2022 cu două rute suplimentare din Constanța.
Cluj Napoca și Oradea reprezintă piețe strategice pentru rețeaua Blue Air, iar lansarea serviciului aerian low cost către aceste două destinații  din Constanța este o etapă importantă în strategia noastră de a deveni prima opțiune de transport aerian pentru constănțeni.  
Biletele sunt deja la vânzare pe www.flyblueair.com.”

Distribuie acest articol
Lasă un comentariu