Șase medalii pentru canotorii de la CSM Constanța la Campionatul Național de Canotaj

Dobrogea Explore
Dobrogea Explore
2 Min Read

Pe lacul Snagov s-au desfășurat cu succes întrecerile Campionatului Naţional de canotaj fond pentru juniori, tineret și seniori, iar reprezentanții Clubului Sportiv Municipal (CSM) Constanța au avut o prestație remarcabilă, adjudecându-și nu mai puțin de șase medalii – 5 de argint și 1 de bronz.

La eveniment au participat 16 sportivi din cadrul CSM Constanța, sub îndrumarea antrenorilor Gabriel Vodă și Marian Grijuc, iar rezultatele obținute demonstrează talentul și determinarea echipei. În proba de patru rame cu cârmaci seniori, echipajul CSM Constanța a urcat pe treapta a doua a podiumului. Componența acestui echipaj de excepție a fost alcătuită din Darius Florin Simion, Eduard Moldovan, Nicolae Răzvan Stoian, Marian Dunca și Irina Andreea Despa.

Locul secund a fost ocupat și în proba de două rame fără cârmaci tineret, de către sportivii Andrei Axintoi și Leontin Nuțescu, demonstrând astfel o performanță solidă în cadrul competiției. La patru rame seniori, echipajul format din Constantin Filip, Cristian Badea, Dragoș Peia și Sergiu Anfimov a confirmat nivelul ridicat al pregătirii lor, aducând clubului încă o medalie de argint.

Într-o altă probă deosebit de solicitantă, 8+1 seniori, echipajul constănțean a reușit să obțină o altă medalie de argint. Leontin Nuțescu, Darius Florin Simion, Eduard Moldovan, Nicolae Răzvan Stoian, Marian Dunca, Andrei Jan Bercea, Cristian Badea, Dragoș Peia și Irina Andreea Despa au reprezentat cu mândrie CSM Constanța. La simplu vâsle tineret, Andrei Axintoi s-a clasat pe locul al doilea, confirmând astfel talentul și perseverența sa în fața unei competiții acerbe.

Ultima medalie, de bronz, a fost obținută în proba de patru rame fără cârmaci seniori de către echipajul alcătuit din Silviu Denis Totolici, Constantin Alexandru Roiu, Constantin Filip și Sergiu Anfimov. Antrenorii sportivilor de la CSM Constanța sunt Gabriel Vodă şi Marian Grijuc.

TAGGED:
Distribuie acest articol
Lasă un comentariu